lunes, 2 de enero de 2017

1 plaça d'auxiliar de geriatria i borsa de treball. i 2 places d'auxiliar de geriatria en règim laboral de relleu i borsa de treball. Organisme Autònom Residència Geriàtrica Sant Josep de Cassà de la Selva (Girona)

Organisme Autònom Residència Geriàtrica Sant Josep de Cassà de la Selva
Per Resolució de Presidència de l'Organisme Autònom Municipal Residència Geriàtrica Sant Josep de data 30 de novembre de 2016 s'ha convocat procés selectiu per a la provisió temporal d'una plaça d'auxiliar de geriatria vacant a la plantilla orgànica de l'organisme autònom Residència Geriàtrica Sant Josep en règim de contracte laboral temporal fins a la provisió definitiva de la plaça per considerar-se categoria professional prioritària i obligatòria pel compliment de les ràtios d'acord amb l'informe de la Directora del centre de data 28 de juny de 2016 que esmenta la normativa sectorial “Decret 284/1996, de 23 de juliol, de regulació del Sistema Català de Serveis Socials modificat pel Decret 176/2000”, i pel bon funcionament del servei. Així mateix s'han aprovat les bases reguladores de les proves selectives per a la provisió laboral temporal d'una plaça d'auxiliar de geriatria i la creació d'una borsa d treball de categoria auxiliar de geriatria. Es publica al BOP DE Girona i web municipal el text íntegre de les bases que regulen el procés de selecció d'una plaça laboral temporal d'auxiliar de geriatria de la Residència Geriàtrica Sant Josep. Així mateix s'insereix un extracte de la convocatòria al DOGC, essent la data de la darrera publicació la que servirà pel còmput del termini de presentació d'instàncies.
BASES QUE REGIRAN PER A LA CONTRACTACIÓ D'UNA PLAÇA D' AUXILIAR DE GERIATRIA PER LA RESIDÈNCIA GERIÀTRICA SANT JOSEP DE CASSÀ DE LA SELVA
PRIMER.- OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA I SISTEMA DE SELECCIÓ.
Les presents bases tenen per objecte regular el procés de selecció per a la contractació temporal d'una plaça d'auxiliar de geriatria vacant a la plantilla de personal de l'organisme autònom “Residència Geriàtrica Sant Josep”. ( BOP número 130 de 08/07/2016).
Característiques dels llocs de treball: Auxiliars de geriatria per l'organisme autònom “Residència Geriàtrica Sant Josep” de l'Ajuntament de Cassà de la Selva.
Grup de classificació: Sots-Grup C1
Nombre de vacants: 1
Sistema de selecció: Concurs- Oposició
Torn d'accés: Obert.
Retribucions: les fixades a la relació de llocs de treball vigent en el moment del lloc a cobrir.
Jornada de treball: ordinària 37,5 hores/setmanals de mitjana. Els torns podran ser de matí, tarda, nit o a jornada partida (matí i tarda)
Durada: temporal
Modalitat de contractació: contracte laboral temporal fins la provisió definitiva de la plaça en les modalitats del Text Refós de la Llei de l'Estatut dels Treballadors aprovat per Reial Decret Legislatiu 2/2015, de 23 d'octubre.
Tasques a realitzar: La plaça està adscrita al servei de la Residència Geriàtrica, i les funcions que té encomenades són les propies dels auxiliars de geriatria
SEGON.- CONDICIONS D'ADMISSIÓ DELS ASPIRANTS.
Per prendre part a les proves de selecció, els aspirants hauran de reunir els següents requisits:
2.1 Requisits generals per poder-se presentar al procés selectiu:
1. Tenir la nacionalitat espanyola o la dels altres estats membres de la Unió Europea o la dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors. També seran admesos el cònjuge, els descendents i els descendents del cònjuge tant dels espanyols com dels nacionals dels altres estats membres de la Unió Europea o dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors, qualsevol que sigui la seva nacionalitat, sempre que els cònjuges no estiguin separats de dret i els descendents siguin menors de 21 anys o majors d'aquesta edat però visquin a càrrec dels seus progenitors.
Els estrangers a què es refereix el paràgraf anterior, així com els estrangers amb residència legal a Espanya podran accedir a les administracions públiques, com a personal laboral, en igualtat de condicions que els espanyols.
2. Haver complert 16 anys i no superar l'edat establerta per a la jubilació forçosa.
3.Tenir capacitat funcional per a l'exercici de les places convocades que s'acreditarà mitjançant certificat mèdic de no patir malaltia o defecte físic que impossibiliti el normal exercici de la funció.
4.  Declaració de no estar separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per accedir a la funció pública, o per exercir funcions similars a les que desenvolupaven en el cas del personal laboral, del qual hagi estat separat o inhabilitat. En el cas de ser nacional d'un altre Estat no ha de trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver estat sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi en el seu Estat, en els mateixos termes, accedir a l'ocupació pública.
5. Tenir coneixement de les dues llengües oficials a Catalunya, català i castellà, al nivell adequat per al desenvolupament de les funcions pròpies de la plaça a la que s'opta, que s'haurà dacreditar documentalment
2.2. Requisits específics per poder-se presentar al procés selectiu:
Els aspirants hauran d'estar en possessió o en condicions d'obtenir a la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds, com a mínim un dels títols que es detallen a continuació:
- Títol de Tècnic/a en atenció a persones en situació de dependència (o el títol equivalent de Tècnic/a en atenció sociosanitària)
- Títol de Tècnic/a en cures auxiliars d'infermeria
- Certificat de professionalitat d'atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials
- Certificat de professionalitat d'atenció sociosanitària a persones en el domicili (vàlid a Catalunya)
TERCER.- FORMA I TERMINI DE PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES.
Les instàncies sol·licitants, requerint prendre part en les corresponents proves de selecció, en les que els aspirants faran constar que reuneixen les condicions exigides en les presents bases generals per a la plaça que s'opti, es dirigiran al Sr. President de organisme autònom “Residència Geriàtrica Sant Josep”, i es presentaran en el Registre d'entrada de l'Ajuntament de Cassà de la Selva o bé mitjançant el procediment que regula l'article 16 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre en el termini de vint dies naturals comptats a partir de la darrera publicació oficial.{del 31 de desembre de 2016 al 19 de gener de 2017, a.i,}
Les bases íntegres es publicaran en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i en el Butlletí Oficial de la Província de Girona i es publicaran igualment en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament, a la plana web municipal.
La sol·licitud ha d'anar acompanyada de fotocòpies compulsades dels següents documents:
- Fotocòpia compulsada del DNI o, si s'escau, passaport.
- Justificant del pagament de drets d'examen, que ascendeix la quantitat de 16,45€ d'acord amb l'ordenança fiscal número 7, i que s'ha d'haver ingressat en el compte municipal titularitat de l'Ajuntament de Cassà de la Selva (contacteu amb tresoreria municipal).
- Fotocòpia compulsada o original del títol que permet l'accés al sots-Grup C1 (article 76 del Text Refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, aprovat per Reial Decret Legislatiu 5/2015, 30 d'octubre), títol de batxillerat o tècnic.
- Fotocòpia compulsada o originals dels documents que acreditin tots els requisits generals i específics exigits a la base segona de la present convocatòria.
- Currículum vitae.
- Llistat ordenat de mèrits a tenir en compte a la fase de concurs, tant els relatius a la formació i perfeccionament professional, com els relatius a l'experiència professional, justificant documentalment els mèrits que hagin de ser valorats pel Tribunal (això és fotocòpia compulsada o originals dels títols o certificats emesos pels centres oficials corresponents i certificat de vida laboral i/o certificat emès per l'Administració corresponent). Si no s'adjunten els documents justificatius els mèrits no podran ser valorats.
Els serveis prestats a les administracions públiques, s'han d'acreditar mitjançant certificació de l'òrgan competent, amb indicació expressa amb la categoria profesisonal desenvolupada i, si és possible, les funcions desenvolupades, període de temps i règim de dedicació.
Certificat d'empresa dels serveis prestats, amb expressió de la categoria professional i, si és possible, les funcions desenvolupades, període de temps i règim de dedicació, i a més la la vida laboral de la seguretat social. També es considerarà vàlida la fotocòpia compulsada del contracte de treball, sempre que vagi acompanyada de la vida laboral de la seguretat social.
En cap cas es valoraran d'altres documents com nòmines, certificats d'empresa per sol·licitar la prestació d'atur.
- Els aspirants que no vulguin realitzar el primer exercici obligatori i eliminatori de la prova de llengua catalana han d'adjuntar també amb la sol·licitud de participació del títol de català de nivell B1 ( nivell elemental de Català) de la secretaria de Política Lingüística o equivalent, mitjançant fotocòpia del certificat de coneixement de llengua catalana de Nivell B1 o equivalents d'acord amb el Decret 152/2001, de 2 de maig, sobre avaluació i certificació de coneixements de català de la Secretaria de Política Lingüística, modificada per l'Ordre VCP/233/2010.
- Els aspirants que no tinguin nacionalitat espanyola i que no vulguin realitzar el segon exercici eliminatori i obligatori de la prova de llengua castellana han d'adjuntar també amb la sol·licitud de participació fotocòpia compulsada d'algun dels documents següents: a) certificat que acrediti haver cursat la primària i secundària a l'Estat espanyol; b) o bé el diploma de nivell C1 d'espanyol o certificació acadèmica que acrediti haver superat totes les proves adreçades a la seva obtenció; c) o certificat d'aptitud en espanyol per a estrangers expedit per les escoles oficials d'idiomes.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
Per Resolució de Presidència de l'Organisme Autònom Municipal Residència Geriàtrica Sant Josep de data 1 de desembre de 2016 s'ha convocat procés selectiu per a la provisió de dues places d'auxiliar de geriatria en règim laboral de relleu per considerar-se categoria professional prioritària i obligatòria pel compliment de les ràtios d'acord amb l'informe de la Directora del centre de data 28 de juny de 2016 que esmenta la normativa sectorial “Decret 284/1996, de 23 de juliol, de regulació del Sistema Català de Serveis Socials modificat pel Decret 176/2000”, i pel bon funcionament del servei. Així mateix s'han aprovat les bases reguladores de les proves selectives per a la provisió de dues places d'auxiliar de geriatria i la creació d'una borsa de treball de categoria auxiliar de geriatria en règim laboral de relleu. Es publica al BOP DE Girona i web municipal el text íntegre de les bases que regulen el procés de selecció de dues places laborals de relleu d'auxiliar de geriatria de la Residència Geriàtrica Sant Josep. Així mateix s'insereix un extracte de la convocatòria al DOGC, essent la data de la darrera publicació la que servirà pel còmput del termini de presentació d'instàncies.
BASES QUE REGIRAN PER A LA CONTRACTACIÓ DE DUES PLACES D'AUXILIAR DE GERIATRIA PER LA RESIDÈNCIA GERIÀTRICA SANT JOSEP DE CASSÀ DE LA SELVA
PRIMER.- OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA I SISTEMA DE SELECCIÓ.
Les presents bases tenen per objecte regular el procés de selecció per a la contractació laboral temporal en la modalitat de relleu de dues jubilacions parcials de les places vacants d'auxiliar de geriatria de la plantilla de la Residència Geriàtrica Sant Josep de Cassà de la Selva (BOP número 19 de 29.01.2016)
Característiques dels llocs de treball: Auxiliars de geriatria per l'organisme autònom “Residència Geriàtrica Sant Josep” de l'Ajuntament de Cassà de la Selva.
Grup de classificació: Sots-Grup C1
Nombre de vacants: 2
Sistema de selecció: Concurs- Oposició
Torn d'accés: Obert.
Retribucions: les fixades a la relació de llocs de treball vigent en el moment del lloc a cobrir.
Jornada de treball: : amb especial dedicació 37,5 hores/setmanals de dilluns a diumenge respectant els descansos legals
Durada: temporal
Modalitat de contractació: contracte laboral temporal de relleu en les modalitats del Text Refós de la Llei de l'Estatut dels Treballadors aprovat per Reial Decret Legislatiu 2/2015, de 23 d'octubre.
Tasques a realitzar: les places estan adscrites al servei de la Residència Geriàtrica, i les funcions que tenen encomanades són les pròpies dels auxiliars de geriatría:  ....
SEGON.- CONDICIONS D'ADMISSIÓ DELS ASPIRANTS.
Per prendre part a les proves de selecció, els aspirants hauran de reunir els següents requisits:
2.1 Requisits generals per poder-se presentar al procés selectiu:
1. Tenir la nacionalitat espanyola o la dels altres estats membres de la Unió Europea o la dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors. També seran admesos el cònjuge, els descendents i els descendents del cònjuge tant dels espanyols com dels nacionals dels altres estats membres de la Unió Europea o dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors, qualsevol que sigui la seva nacionalitat, sempre que els cònjuges no estiguin separats de dret i els descendents siguin menors de 21 anys o majors d'aquesta edat però visquin a càrrec dels seus progenitors.
Els estrangers a què es refereix el paràgraf anterior, així com els estrangers amb residència legal a Espanya podran accedir a les administracions públiques, com a personal laboral, en igualtat de condicions que els espanyols.
2. Haver complert 16 anys i no superar l'edat establerta per a la jubilació forçosa.
3.Tenir capacitat funcional per a l'exercici de les places convocades que s'acreditarà mitjançant certificat mèdic de no patir malaltia o defecte físic que impossibiliti el normal exercici de la funció.
4.  Declaració de no estar separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per accedir a la funció pública, o per exercir funcions similars a les que desenvolupaven en el cas del personal laboral, del qual hagi estat separat o inhabilitat. En el cas de ser nacional d'un altre Estat no ha de trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver estat sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi en el seu Estat, en els mateixos termes, accedir a l'ocupació pública.
5. Tenir coneixement de les dues llengües oficials a Catalunya, català i castellà, al nivell adequat per al desenvolupament de les funcions pròpies de la plaça a la que s'opta, que s'haurà dacreditar documentalment
6. Estar en possessió o en condicions d'obtenir a la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds, com a mínim un dels títols que es detallen a continuació:
- Títol de Tècnic/a en atenció a persones en situació de dependència (o el títol equivalent de Tècnic/a en atenció sociosanitària)
- Títol de Tècnic/a en cures auxiliars d'infermeria
- Certificat de professionalitat d'atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials
- Certificat de professionalitat d'atenció sociosanitària a persones en el domicili (vàlid a Catalunya)
7. Estar en situació de desocupat (en atur o sense feina) o que tingui un contracte de durada determinada amb l'Ajuntament de Cassà de la Selva o Organisme Autònom, d'acord amb l'article 12.7 del Reial Decret Legislatiu 2/2015, de 23 d'octubre, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei de l'Estatut dels Treballadors.
TERCER.- FORMA I TERMINI DE PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES.
Les instàncies sol·licitants, requerint prendre part en les corresponents proves de selecció, en les que els aspirants faran constar que reuneixen les condicions exigides en les presents bases generals per a la plaça que s'opti, es dirigiran al Sr. President de organisme autònom “Residència Geriàtrica Sant Josep”, i es presentaran en el Registre d'entrada de l'Ajuntament de Cassà de la Selva o bé mitjançant el procediment que regula l'article 16 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, en el termini de vint dies naturals comptats a partir de la darrera publicació oficial. {del 31 de desembre de 2016 al 19 de gener de 2017, a.i,}
Les bases íntegres es publicaran en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i en el Butlletí Oficial de la Província de Girona i es publicaran igualment en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament, a la plana web municipal.
La sol·licitud ha d'anar acompanyada de fotocòpies compulsades dels següents documents:
- Fotocòpia compulsada del DNI o, si s'escau, passaport.
- Justificant del pagament de drets d'examen, que ascendeix la quantitat de 16,45€ d'acord amb l'ordenança fiscal número 7, i que s'ha d'haver ingressat en el compte municipal titularitat de l'Ajuntament de Cassà de la Selva (contacteu amb tresoreria municipal).
- Fotocòpia compulsada o original del títol que permet l'accés al sots-Grup C1 (article 76 del Text Refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, aprovat per Reial Decret Legislatiu 5/2015, 30 d'octubre), títol de batxillerat o tècnic.
- Fotocòpia compulsada o originals dels documents que acreditin tots els requisits generals i específics exigits a la base segona de la present convocatòria.
- Currículum vitae.
- Llistat ordenat de mèrits a tenir en compte a la fase de concurs, tant els relatius a la formació i perfeccionament professional, com els relatius a l'experiència professional, justificant documentalment els mèrits que hagin de ser valorats pel Tribunal (això és fotocòpia compulsada o originals dels títols o certificats emesos pels centres oficials corresponents i certificat de vida laboral i/o certificat emès per l'Administració corresponent). Si no s'adjunten els documents justificatius els mèrits no podran ser valorats.
Els serveis prestats a les administracions públiques, s'han d'acreditar mitjançant certificació de l'òrgan competent, amb indicació expressa amb la categoria profesisonal desenvolupada i, si és possible, les funcions desenvolupades, període de temps i règim de dedicació.
Certificat d'empresa dels serveis prestats, amb expressió de la categoria professional i, si és possible, les funcions desenvolupades, període de temps i règim de dedicació, i a més la la vida laboral de la seguretat social. També es considerarà vàlida la fotocòpia compulsada del contracte de treball, sempre que vagi acompanyada de la vida laboral de la seguretat social.
En cap cas es valoraran d'altres documents com nòmines, certificats d'empresa per sol·licitar la prestació d'atur.
- Els aspirants que no vulguin realitzar el primer exercici obligatori i eliminatori de la prova de llengua catalana han d'adjuntar també amb la sol·licitud de participació del títol de català de nivell B1 ( nivell elemental de Català) de la secretaria de Política Lingüística o equivalent, mitjançant fotocòpia del certificat de coneixement de llengua catalana de Nivell B1 o equivalents d'acord amb el Decret 152/2001, de 2 de maig, sobre avaluació i certificació de coneixements de català de la Secretaria de Política Lingüística, modificada per l'Ordre VCP/233/2010.
- Els aspirants que no tinguin nacionalitat espanyola i que no vulguin realitzar el segon exercici eliminatori i obligatori de la prova de llengua castellana han d'adjuntar també amb la sol·licitud de participació fotocòpia compulsada d'algun dels documents següents: a) certificat que acrediti haver cursat la primària i secundària a l'Estat espanyol; b) o bé el diploma de nivell C1 d'espanyol o certificació acadèmica que acrediti haver superat totes les proves adreçades a la seva obtenció; c) o certificat d'aptitud en espanyol per a estrangers expedit per les escoles oficials d'idiomes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia