lunes, 13 de mayo de 2013

Agent de la Policia Local (Interí) i Borsa de Treball d’estiu 2013. Ajuntament de Sueca (Ribera Baixa-València)

Excel·lentísim Ajuntament de Sueca. Anunci de l’Excel·lentísim Ajuntament de Sueca sobre una plaça d’Agent de la Policia Local funcionari interí i borsa de tre  ball d’estiu 2013.
ANUNCI  [BUTLLETÍ OFICIAL DE LA PROVÍNCIA DE VALÈNCIA, N.º 112  - 13-V-2013, página 41]
La Junta de Govern Local, de l’Excm. Ajuntament de Sueca, en
sessió ordinària celebrada el dia 29 d’abril de 2013, va aprovar les
bases següents:
CONVOCATÒRIA I BASES PER A COBRIR, COM A FUNCIONARI INTERÍ, UNA PLAÇA D’AGENT DE LA POLICIA LOCAL VACANT EN LA PLANTILLA DE PERSONAL VIGENT. ESTE PROCÉS SELECTIU S’UTILIZARÀ PER A COBRIR INTERINAMENT EN L’ÈPOCA ESTIVAL, DE L’ANY 2013, DURANT TRES MESOS, LES NECESSITATS QUE EXISTISQUEN D’AGENTS DE LA POLICIA LOCAL, FINS A UN MÀXIM DE 12 PLACES
PRIMERA.- És objecte de la present convocatòria la selecció d’UN AGENT DE LA POLICIA LOCAL, COM A FUNCIONARI INTERÍ, davant la vacant que existeix en la plantilla de personal d’este Ajuntament, pel fet que el seu titular es troba en comissió de servicis en un altre Ajuntament, i enquadrada en l’escala d’Administració Especial; subescala: Servicis Especials; classe: Policia Local, escala: Bàsica categoria: Agent Grup: C, Subgrup C1.
LA PRESENT CONVOCATÒRIA SERVIRÀ TAMBÉ COM A BORSA DE TREBALL, PELS ASPIRANTS QUE DESPRÉS DE SUPERAR LES PROVES SELECTIVES NO SIGUEN PROPOSATS PEL TRIBUNAL PER A COBRIR LA PLAÇA VACANT. QUEDARAN ANUL·LADES QUALSEVOL BORSA QUE HI HAGUERA AMB ANTERIORITAT. ESTE PROCÉS SELECTIU S’UTILITZARÀ, IGUALMENT, PER A COBRIR INTERINAMENT EN L’ÈPOCA ESTIVAL DE L’ANY 2013, DURANT TRES MESOS, LES NECESSITATS QUE EXISTISQUEN D’AGENTS DE LA POLICIA LOCAL, FINS A UN MÀXIM DE 12 PLACES.
SEGONA.- El procediment de selecció serà d’oposició lliure i es farà públic per mitjà d’anunci en el tauler d’edictes de l’Ajuntament, i en el BOPV.
TERCERA.- Per a prendre part en el procediment de selecció, serà necessari reunir els següents requisits, referits al dia en què finalitze el termini de presentació d’instàncies:
- Tindre la nacionalitat espanyola.
- Estar en possessió del títol de Batxiller Superior o equivalent o complides les condicions per a obtindre’l en la data que finalitze el termini de presentació d’instàncies.
-No patir cap malaltia o defecte físic que impedisca l’exercici de les funcions, de conformitat amb els quadres d’exclusions mèdiques que s’establisquen i tindre una estatura mínima d’1’65 metres els homens i 1’60 les dones.
- Tindre complits els díhuit anys d’edat, i no haver complit trenta-sis anys (Llei 6/1999, de 19 d’abril, de Policies Locals i Coordinació de Policies Locals de la Comunitat Valenciana). Només a l’efecte de l’edat màxima, es compensarà el límit amb els servicis prestats anteriorment a l’Administració Local com Policia Local o Auxiliar de Policia Local.
- No haver sigut separat per mitjà d’expedient disciplinari, del servici de l’Estat, de les comunitats autònomes o de les entitats locals, ni trobar-se inhabilitat per a l’exercici de les funcions públiques.
- Estar en possessió dels permisos que habiliten per a la conducció de vehicles de les classes B i que permeten la conducció de motocicletes amb unes característiques de potència que no sobrepassen els 25 kw o una relació de potència/pes no superior a 0’16 kw/kg.
- Estar en possessió del BTP.
QUARTA.- En les instàncies sol·licitant prendre part en la present convocatòria, s’haurà d’adjuntar el certificat mèdic oficial per a comprovar que els aspirants reunixen els requisits que s’establixen en l’annex II de l’Orde de 23 de novembre del 2005, de la Conselleria de Justícia, Interior i Administracions Públiques, pel què s’establixen els criteris mínims per a la selecció dels Policies Locals de la Comunitat Valenciana en les proves físiques, psicotècniques i reconeixement mèdic.
Les instàncies es dirigiran al Sr. alcalde-president de la Corporació i es presentaran en el Departament d’Informació i Atenció Ciutadana de l’Ajuntament (DIAC), en horari de 8 a 14 hores o en la forma que determina l’article 38.4 de la Llei 30/1992, modificada per la Llei 4/1999, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú en el termini de 5 dies hàbils comptadors, des de l’endemà a la publicació d’estes bases en el Butlletí Oficial de la Província de València. Als efectes prevists en esta base, no es consideraran com a dies hàbils els dissabtes.{del 14 al 20 de maig de 2013, a.i.}   www.sueca.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia