sábado, 23 de marzo de 2019

1 plaça d'Administratiu/iva, subgrup C1. Entitat Municipal Descentralitzada de Jesús (Tortosa-Tarragona)

La Junta de Govern Local de l'EMD de Jesús, en sessió de 28 de febrer de 2019, ha acordad aprovar les bases que han de regir el procés de selecció, mitjançant el sistema de concurs oposició, per a la cobertura, en règim funcionarial de carrera, d'una plaça de l'escala d'administració general, subescala administrativa, categoria administratiu/va, subgrup de classificació C1, a l'EMD de Jesús, vacant a la plantilla de personal i inclosa en l'oferta d'ocupació pública de l'EMD de Jesús corresponent a l'any 2016, així com aprovar també la convocatòria d'aquest procés de selecció.
Les bases amb les condicions que regeixen aquesta convocatòria han estat publicades íntegrament al BOP de Tarragona de 19 de març de 2019, inserció CVE 2019-02472.
El termini per a la presentació de sol·licituds començarà l'endemà hàbil de la publicació de la convocatòria en el BOP de Tarragona i finalitzarà als 20 dies naturals comptats a partir de l'endemà de la darrera publicació del seu extracte al DOGC {del 23 de març al 23* d'abril de 2019, a.i.} o al BOE. Quan l'últim dia sigui inhàbil, s'entén prorrogat al primer dia hàbil següent.
La resolució per la qual s'aprovi la llista provisional de persones admeses i excloses, en la qual s'indicarà el lloc on es trobi exposada al públic així com la data, hora i lloc de començament de les proves i l'ordre d'actuació de les persones aspirants, es publicarà, en el termini d'un mes un cop finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, al BOP de Tarragona, al tauler d'anuncis i a la plana web de l'EMD de Jesús, substituint aquesta publicació la notificació individual a les persones interessades, de conformitat amb l'article 45.1.b) de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu de les administracions públiques. No obstant això, i d'acord amb la mateixa llei, la referida publicació pot ser substituïda per una notificació personal a cadascuna de les persones aspirants.
Els successius anuncis relatius a aquesta convocatòria es faran públics al tauler d'anuncis i a la plana web de l'EMD de Jesús. www.emdjesus.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia