domingo, 24 de marzo de 2019

301 places de l'àmbit funcional d'execució penal del cos de diplomatura de la Generalitat de Catalunya (grup A, subgrup A2), Educació Social (núm. de registre de convocatòria JU029).

Bases de la convocatòria
Resultado de imagen de educaciosocial temari gencat1. Places, funcions i temari. 1.1 Descripció de les places.
1.1.1 Torn lliure.
Es convoca el procés selectiu de lliure accés per proveir fins a un màxim de 301 places de l'àmbit funcional d'execució penal del cos de diplomatura de la Generalitat de Catalunya (grup A, subgrup A2), educació social (núm. de registre de la convocatòria JU029). D'aquestes places, 27 corresponen al 10 % addicional i 15 es reserven per a persones aspirants que tinguin reconeguda la condició legal de persones discapacitades.
Del total de les places se'n reserven un nombre per al torn especial de promoció interna del personal funcionari, especificat a la base 2.8, que no estiguin prestant serveis com a educador/a a l'Administració de la Generalitat de Catalunya. Aquest nombre serà equivalent al total de persones que es presentin per a aquest torn amb el límit màxim que estableix la normativa vigent.
Les persones aspirants del 10 % addicional restaran en situació d'expectativa de nomenament i només seran nomenades funcionàries en ocasió de vacant.
En el cas que les places reservades a les persones aspirants amb la condició legal de persones discapacitades no es cobreixin, s'acumularan a la resta de places del torn lliure.
En el supòsit que alguna de les persones aspirants que participen per la via de reserva superi les proves i no obtingui plaça per aquesta via, i que la seva puntuació sigui superior a l'obtinguda per altres persones aspirants del torn de lliure accés, s'inclourà, pel seu ordre de puntuació, en aquest torn.
2. Requisits de participació. Per ser admeses al procés selectiu, les persones aspirants han de complir . els requisits següents:
2.1 Nacionalitat. Tenir la nacionalitat espanyola o ser nacional d'algun dels altres estats membres de la Unió Europea o dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors.
També podran ser admesos els cònjuges, els descendents i els descendents dels cònjuges, tant dels ciutadans espanyols com dels nacionals dels altres estats membres de la Unió Europea o dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors, sigui quina sigui la seva nacionalitat, sempre que els cònjuges no estiguin separats de dret i, pel que fa als descendents, tinguin menys de vint-i-un anys o més grans d'aquesta edat però visquin a càrrec dels seus progenitors.
En qualsevol cas, les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola han d'acreditar documentalment la seva nacionalitat.
2.2 Edat. Haver complert 16 anys i no superar l'edat establerta per a la jubilació forçosa.
2.3 Titulació. Les persones que participin en aquest procés selectiu han d'estar en possessió del títol de diplomatura o grau en educació social.
En el torn lliure, de conformitat amb el que determina l'article 7.1 de la Llei 24/2002, de 18 de novembre, també podrà participar en aquest procés selectiu el personal funcionari interí i el personal amb contracte temporal que, en el moment de publicació de la convocatòria, presti serveis o acrediti haver prestat amb anterioritat tres anys de serveis com a educador/a en l'àmbit de l'Administració de la Generalitat i posseeixi alguna llicenciatura, grau o diplomatura.
En el torn especial de promoció interna del personal funcionari, de conformitat amb el que determina l'article 4.1 de la Llei 24/2002, de 18 de novembre, el personal funcionari que participa en aquest torn especial de promoció interna ha d'estar en possessió del títol de diplomatura o grau en educació social, o una altra diplomatura, grau o llicenciatura.
En qualsevol cas, si es tracta d'un títol obtingut a l'estranger, cal disposar de l'homologació corresponent del Ministeri d'Educació i Formació Professional.
2.4 Capacitat. Tenir la capacitat física i psíquica necessària per a l'exercici de les funcions pròpies de les places convocades.
2.5 Habilitació. No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per a l'accés al cos o escala de funcionari, o per exercir funcions similars a les que desenvolupaven en el cas del personal laboral, en què hagués estat separat o inhabilitat. En el cas de ser nacional d'altre estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver estat sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu estat i en els mateixos termes, l'accés a l'ocupació pública.
2.6 Coneixements de llengua catalana i castellana. 2.6.1. Llengua catalana. Les persones que participin en aquest procés selectiu han de tenir els coneixements de llengua catalana de nivell de suficiència (C1) o superior, de conformitat amb el que estableix el Decret 152/2001, de 29 de maig, sobre avaluació i certificació de coneixements de català, modificat pel Decret 3/2014, de 7 de gener, i el Decret 161/2002, d'11 de juny, sobre l'acreditació del coneixement del català i l'aranès en els processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball de les administracions públiques de Catalunya.
2.6.2 Llengua castellana. Les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola han de tenir els coneixements de llengua castellana de nivell superior (C2) o equivalent.
3. Sol·licituds, instruccions per emplenar-les i tractament de les dades Les sol·licituds s'han de tramitar de conformitat amb el model de sol·licitud que preveu l'annex 3.
L'òrgan convocant i el tribunal qualificador faran les comprovacions pertinents i les acreditacions d'ofici a partir de la consulta a les bases de dades de què disposen les administracions públiques, de manera que les persones aspirants no hagin de presentar cap documentació.
Les persones aspirants poden oposar-se a aquesta consulta. En aquest cas, hauran d'aportar la documentació corresponent en els terminis establerts a les bases per a cada tràmit del procés de selecció. Per tal d'oposar-se a la consulta, les persones aspirants hauran de desmarcar expressament la casella d'autorització del model de sol·licitud de participació. En el cas que no es puguin verificar les dades, les persones aspirants hauran de presentar la documentació corresponent d'acord amb el que determinen aquestes bases.
La formalització i presentació de la sol·licitud de participació comporta que les dades personals de les persones interessades siguin tractades amb les finalitats, condicions i forma que consten especificades a l'adreça web següent:
L'òrgan responsable del tractament és la Direcció de Serveis del Departament de Justícia. Quan escaigui, les persones interessades poden exercir, d'acord amb la normativa vigent, els drets d'accés, rectificació i supressió de les dades, així com la limitació i oposició al tractament.
9. Publicació de resultats. Les publicacions oficials relatives a la convocatòria es fan mitjançant el tauler d'anuncis de la seu electrònica de la Generalitat de Catalunya, e-Tauler (http://tauler.gencat.cat).
Aquestes publicacions, així com la resta d'actes que se'n derivin, els continguts informatius i els models de documents que fan referència aquestes bases es poden consultar amb caràcter general al web del Departament de Justícia, a l'adreça http://justicia.gencat.cat/ca/serveis/treballar/oposicions/funcionaris/execuciopenal/.
Mitjançant els apartats La meva carpeta o Estat de les meves gestions del web Tràmits gencat (http://tramits.gencat.cat), les persones aspirants poden obtenir informació actualitzada i individualitzada sobre la seva participació en el procés de selecció.
Annex 3 - Tramitació de les sol·licituds, taxa i mitjans de pagament
1. Termini i presentació de les sol·licituds Per tal de participar en el procés selectiu corresponent caldrà emplenar el model oficial de sol·licitud d'admissió a les proves selectives que s'adreçarà a l'òrgan convocant, en el termini de vint dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria al DOGC.{del 21 de març al 17 d'abril de 2019, a.i.} Les sol·licituds de participació, que es tramitaran exclusivament de manera electrònica, estaran disponibles a la pàgina web de Tràmits gencat (http://web.gencat.cat/ca/tramits) i s'hauran de seguir les instruccions que proporciona la mateixa aplicació. Les sol·licituds tramitades per aquest portal queden registrades automàticament al Registre general electrònic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.
Les sol·licituds de participació que no es tramitin electrònicament s'entendran per no presentades.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia