sábado, 23 de marzo de 2019

1 plaça d'Arquitecte/a i 1 plaça d'Enginyer/a Tècnic/a de l'Ajuntament d'Òdena (Barcelona)

Per acord de la Junta de Govern Local de 19 de febrer de 2019 han estat aprovades les bases reguladores que regiran la convocatòria de proves selectives per cobrir com a funcionari/ària una plaça d'arquitecte/a de l'Ajuntament d'Òdena.
La convocatòria i les bases íntegres d'aquest procés han estat publicades en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, CVE núm. de registre 2019009325, de 20 de març de 2019.
El termini de presentació d'instàncies serà de vint dies naturals a comptar des del dia següent al de la publicació de l'anunci de referència en el “Butlletí Oficial de l'Estat”.
La instància de sol·licitud, bases i convocatòria també estan publicades a la Seu Electrònica de l'Ajuntament d'Òdena. https://www.odena.cat
///////////////
Per acord de la Junta de Govern Local de 19 de febrer de 2019 han estat aprovades les bases reguladores que regiran la convocatòria de proves selectives per cobrir com a funcionari/ària una plaça d'enginyer/a tècnic/a de l'Ajuntament d'Òdena.
La convocatòria i les bases íntegres d'aquest procés han estat publicades en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, CVE núm. de registre 2019009437, de 20 de març de 2019.
El termini de presentació d'instàncies serà de vint dies naturals a comptar des del dia següent al de la publicació de l'anunci de referència en el “Butlletí Oficial de l'Estat”.
La instància de sol·licitud, bases i convocatòria també estan publicades a la Seu Electrònica de l'Ajuntament d'Òdena.https://www.odena.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia