sábado, 2 de marzo de 2019

borsa de treball de 3 Auxiliars de Serveis de la regidoria de Turisme. Ajuntament del Vendrell (Tarragona)

BASES I CONVOCATÒRIA DEL PROCÉS SELECTIU PER A LA CONSTITUCIÓ D'UNA BORSA DE TREBALL PER A COBRIR 3 LLOCS D'AUXILIAR DE SERVEIS, AMB MOTIU DE L'AFLUÈNCIA DE VISITANTS DURANT L'ÈPOCA TURÍSTICA AL VENDRELL.
Primera. Objecte i característiques de la convocatòria. L'objecte d'aquesta convocatòria és la formació d'una borsa de treball per cobrir 3 llocs de treball d'auxiliar de serveis de la regidoria de Turisme durant la temporada d'afluència turística a l'estiu, per urgència i mitjançant concurs de mèrits i entrevista.
El període de contractació previst seria: incorporació del primer aspirant finalista en acabar el procés selectiu i fins a finals d'octubre; i incorporació del segon i tercer aspirants finalistes amb inici previst a mitjans de juny i finalització la segona quinzena de setembre, amb les següents condicions laborals:
Jornada de treball: 37,5 hores en còmput setmanal, amb distribució horària flexible en funció de les necessitats del servei.
Salari brut mensual: 1.227,70 €.
Aquesta borsa entrarà en vigor l'endemà de la data de finalització del procés selectiu i la seva durada està regulada a la base tretzena de les bases generals. Es farà ús d'aquesta borsa també per cobrir altres necessitats de personal urgents e inajornables acreditades.
Segona. Condicions dels aspirants Els aspirants hauran de reunir els següents requisits:
1) Tenir nacionalitat espanyola o la de qualsevol dels estats membres de la unió europea o d'aquells estats membres, en què, en virtut de tractats internacionals subscrits per la unió europea i ratificats per Espanya, els sigui d'aplicació la lliure circulació de treballadors en els termes en què es troba definida en el tractat constitutiu de la comunitat europea.
2) Haver complert 16 anys i no excedir l'edat de jubilació forçosa.
3) Estar en possessió del títol en educació secundària obligatòria o equivalent.
4) Idiomes: acreditar el coneixements de català equivalents al certificat de nivell de suficiència de català (C1) de la Direcció General de Política Lingüística. Comprensió i expressió oral i escrita de llengua castellana. Comprensió oral i escrita d'anglès i francès.
5) Complir les condicions físiques i psíquiques necessàries per desenvolupar les funcions del lloc de treball.
6) No estar inhabilitat per a l'exercici de les funcions públiques ni estar separat mitjançant expedient disciplinari del servei de cap administració pública.
Tercera. Presentació de sol·licituds. El termini de presentació de les sol·licituds serà de 20 dies naturals a comptar des de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria al BOPT. El text íntegre de les bases reguladores es publicarà al DOGC, i atesa la urgència d'aquest procediment els successius anuncis es faran públics al Tauler d'anuncis i en el web muni cipal, dins l'apartat d'Oferta d'ocupació pública.
Les sol·licituds es presentaran mitjançant instància normalitzada d'admissió a convocatòria, degudament signada per la persona aspirant, al Registre gene ral de l'Ajuntament del Vendrell, presencialment en suport paper al Servei d'Atenció al Ciutadà ubicat a la Plaça Vella, 1 (de dilluns a divendres de 8h a 14h), o bé en suport digital a través del web municipal dins l'apartat Seu electrònica i transparència, adjuntant a la instància genèrica la sol·licitud específica d'admissió a convocatòria de proves selectives, que es pot descarregar directament a l'enllaç http://www.elvendrell.net/ajuntament/oferta-docupacio-pública.
També es podran presentar en la forma que determina l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les Administracions Públiques. En el supòsit que l'aspirant es dirigeixi a qualsevol òrgan d'administració pública a presentar la seva sol·licitud i documentació, ho haurà de comunicar immediatament a l'Ajuntament del Vendrell, via correu electrònic dirigit al Servei de Recursos Humans (serveirrhh@elvendrell.net), dins el termini de presentació d'instàncies.
Les sol·licituds s'han de presentar donant compliment al previst a la base cinquena i sisena de les Bases Generals, en relació amb l'acreditació de requisits i mèrits, i aniran acompanyades d'un currículum vitae.
Els drets d'examen es fixen en la quantitat de 13,14€ ...

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia