jueves, 7 de marzo de 2019

III Certamen de Relats Beatriu Civera, corresponent a l'any 2019. Ajuntament de València

BDNS(Identif.): 441328.
ANUNCI
De conformitat amb el que preveuen els articles17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet dels quals pot consultar-se en la Base de Dades Nacionals de Subvencions
Primer.- Beneficiaris. Podrà participar qualsevol persona major d'edat resident en algún dels municipis de la Comunitat Valenciana, de forma individual, en grup o en representació d'una associació de l'àmbit de la Comunitat Valenciana.
Les persones que hi participen hauran de tenir complits els díhuit anys en la data en què finalitze el termini de presentació, i hauran d'acreditar la seua residència a la Comunitat Valenciana, així com la resta de requisits previstos en la convocatòria.
Segon.- Finalitat. L'objecte d'este certamen és la redacció d'una narració breu, original, inèdita i no premiada en concursos anteriors, amb un contingut que tracte sobre la superació dels estereotips assignats a les dones i el seu apoderament, la visibilització de figures femenines que es puguen prendre com a referents, la presencia de dones en àmbits masculinitzats i els obstacles que han de superar en la seua trajectòria vital.
Tercer.- Bases reguladores. Ordenança General de Subvencions de l'Ajuntament de València i els seus Organismes Públics, aprovada inicialment per acord plenari de 28 de juliol de 2016 (BOP 1-09-16), elevada a definitiva per Resolució d'Alcaldia núm. Z-903, de data 19 d'octubre de 2016 (BOP 2-11-16).
Quart.- Import. La quantia total per als premis serà de 2.750 €.
S'establiran tres premis: un primer premi de 1.500 €, un segon premi de 750 € i un tercer premi de 500 €. Es publicaran els 12 millors treballs presentats, a més dels tres premiats.
El crèdit pressupostari al qual s'imputaran els premis és a càrrec de l'aplicació pressupostària JD610 23100 48100 del pressupost vigent. L'import dels premis estarà subjecte a la normativa fiscal vigent en el momento del seu lliurament.
Quint.- Termini de presentació de sol·licituds. El termini de presentació dels relats serà de 60 dies naturals des de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província. {del 8 de març al 6 de maig de 2019, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia