martes, 5 de junio de 2012

(12) places de personal docent contractat (8 professors ajudants i 12 ajudants) a temps complet de caràcter temporal per al curs acadèmic 2012/13. (convocatòria ordinària número 1). Universitat Jaume I de Castelló

La Universitat Jaume I de Castelló convoca concurs públic per a cobrir places de personal docent contractat a temps complet de caràcter temporal per al curs acadèmic 2012/13, que es detallen en l’annex I, d’acord amb les bases següents:
2. Requisits:
2.1. De caràcter general
a. Tenir complits els 16 anys.
b. No patir malaltia ni defecte físic o psíquic que impedisca el desenvolupament de les funcions corresponents a les places convocades.
c. No haver patit separació per mitjà d’expedient disciplinari del servei de l’administració de l’Estat o de l’administració autonòmica o local, ni inhabilitació per a l’exercici de funcions públiques.
d. Estar en possessió d’una titulació superior, o de la titulació específica que, si escau, s’indica en els requisits de les places. En cas d’haver fet els estudis fora de l’Estat espanyol, la titulació acadèmica ha d’estar homologada pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport. Les persones amb títols de la Unió Europea han de presentar l’homologació o la credencial de reconeixement dirigida a l’exercici de l’ocupació de professor o professora d’universitat.
2.2. De caràcter específic
Per a accedir a (12) places d’ajudant
D’acord amb l’article 49 de la LOMLOU, les persones interessades han d’estar admeses o en condicions de ser admeses en els estudis de doctorat amb la finalitat principal de completar la seua formació docent i investigadora.
Per a accedir a (8) places de professorat ajudant doctor
a) Estar en possessió del títol de doctor o doctora. En el cas de titulacions obtingudes en universitats estrangeres, cal adjuntar fotocòpia de la credencial que acredite l’homologació del títol.
b) Tenir l’avaluació positiva de la seua activitat universitària per a la figura de professorat ajudant doctor per l’ANECA, l’AVAP o agències autonòmiques amb capacitat d’acreditació a la Comunitat Valenciana.
3. Presentació de sol·licituds. 3.1. Les sol·licituds han de presentar-se al Registre General de la Universitat Jaume I, edifici de Rectorat i Serveis Centrals, campus del Riu Sec, així com pels procediments enumerats en l’article 38.4 de la Llei 30/1992 (BOE de 27 de novembre), de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú (a partir d’ara, LRJAP-PAC), en el termini de deu dies hàbils comptadors des de la data de publicació de la convocatòria.
3.2. Necessàriament s’ha d’adjuntar la següent documentació a la sol·licitud de participació:
– Sol·licitud de plaça / curriculum vitae, segons el model que figura en l’adreça: http://www.uji.es/serveis/rec-hum/conv-pdi/inst.html.
6. Termini de presentació de les sol·licituds. 6.1. El termini per a la presentació de sol·licituds és de deu dies hàbils comptadors des de l’endemà de la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 6 al 15 de juny de 2012, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia