miércoles, 6 de junio de 2012

concurs de sainet o comèdia d’ambient fester 2012, Ajuntament de Banyeres de Mariola (L'Alcoià-Alacant)

La Junta de Govern Local, en sessió ordinària que va tindre lloc el dia 29 de maig de 2012, va aprovar les Bases que han de regir el concurs de sainet o comèdia d’ambient fester 2012, i que són les següents:
PRIMERA.- Es pot presentar a este concurs qualsevol persona física major de 16 anys i/o companyia de teatre i associacions culturals relacionades amb el món teatral.
SEGONA.- Cada participant podrà presentar un màxim de dos obres, tot i que només una podrà ser la guanyadora.
TERCERA.- La modalitat del certamen de teatre serà la de sainet o comèdia d’ambient fester.
QUARTA.- Els temes obligatòriament es relacionaran amb les Festes de Moros i Cristians de Banyeres de Mariola, les seues tradicions i els seus costums.
CINQUENA.- El sainet o comèdia tindrà una durada mínima de 50 minuts i màxima de 90 minuts i s’escriurà en format DIN-A4 en software Microsoft Word, amb les propietats següents:
Font: Arial/ 11 punts / espai entre caracters: escala 100%, espaiat normal, posició normal. Paràgraf; alienació justificada/ sense sagnia/ interlineat senzill / espaiat posterior: 6 punts / espaiat anterior: 0 punts. Marges de la pàgina: Superior inferior: 2’5 cm cadascun / Dret i esquerre: 3 cm cadascun.
SISENA.- L’obra haurà de ser escrita en valencià i podrà contindre frases fetes, paraules, dites o refranys i expressions del valencià col·loquial i de la nostra zona dialectal.
SETENA.- Les obres presentades al certamen seran inèdites i no hauran d’haver estat premiades ni mencionades abans en cap certamen teatral. A més, l’obra no haurà d’haver estat estrenada en règim comercial ni haver rebut un altre premi o accèssit, ja siga amb anterioritat a la presentació, durant el procés de selecció o fins al moment de la resolució del jurat. No s’admetran a concurs obres que siguen traduccions, adaptacions o refoses d’altres textos literaris, siguen o no comèdia.
HUITENA.- Les obres no hauran d’estar signades ni presentar-hi cap signe que n’identifique l’autor o autora. Portaran en la coberta el títol i un lema juntament amb la llegenda «Concurs de sainet fester». Acompanyarà al text un sobre tancat (plica), en l’exterior del qual figuraran el títol de l’obra, el lema i la llegenda abans esmentada i que dins contindrà còpia del DNI i el número de telèfon i adreça de contacte de l’autor/a. En el cas que participara una persona jurídica, hi aportarà còpia compulsada del CIF, juntament amb les dades d’un representant on figurarà el telèfon i l’adreça.
NOVENA.- Els originals es remetran en suport digital com CD-rom, CD-R, CD-RW, USB- Pendrives... etc, juntament amb tres còpies impreses en paper a l’Ajuntament de Banyeres de Mariola, Plaça de l’Ajuntament núm. 1 (03450 Banyeres de Mariola) i/o per qualsevol de les vies admeses en l’article 38.4 de la Llei 30/1992.
DESENA.- El premi s’acreditarà amb un diploma i estarà dotat amb 1.000 €, als quals se’ls aplicarà les retencions legals que corresponguen. El premi serà lliurat abans de la representació d’este sainet fester.
ONZENA.- L’autor o autora de l’obra premiada cedix a l’Ajuntament de Banyeres de Mariola els drets inherents a la divulgació i publicació i, en general, els drets d’explotació d’esta per un termini de 5 anys, que es formalitzarà per escrit simultàniament al lliurament del premi a què es referix la base anterior, l’import del qual equival a la remuneració a tant alçat a favor de l’autor, en contraprestació als drets de divulgació, publicació, representació i explotació cedits.
DOTZENA.- Correspon a la regidora de festes la designació del director, els actors i les actrius que han de representar l’obra, tot i que podrà recabar l’opinió de l’autor/a; la fixació de la data o les dates de la representació; així com la designació del jurat.
TRETZENA.- El jurat podrà declarar desert el premi si ho creu oportú.
CATORZENA.- El termini de presentació d’obres finalitzarà a les 14 hores del dia 1 d’octubre de 2012.
QUINZENA.- El resultat del concurs es farà públic durant el mes d’octubre de 2012.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia