viernes, 15 de junio de 2012

IMPIVA: ajudes dels exercicis 2012 i 2013 del Pla d’I+D Empresarial

Índex
Preàmbul
Article 1. Objecte de la resolució. L’objecte d’esta resolució és establir, junt amb el que disposa l’Orde de 12 de desembre de 2006, de la Conselleria d’Empresa, Universitat i Ciència, sobre concessió d’ajudes per l’Institut de la Xicoteta i Mitjana Indústria de la Generalitat Valenciana (IMPIVA) les bases reguladores i les convocatòries dels exercicis 2012 i 2013 de les ajudes previstes en els programes següents del Pla d’I+D Empresarial, per a projectes executables durant el període 2012-2013-2014:
– Programa d’Investigació i Desenrotllament Tecnològic per a PIME.
– Programa d’I+D en Cooperació.
– Programa d’Estímul a la Deducció Fiscal i a l’Accés a la I+D Nacional i Internacional.
– Programa de Contractació de Personal per a Gabinets d’I+D (Expandix).

En l’annex s’arreplega el desenrotllament dels programes indicats més amunt.
Article 2. Objectiu de la convocatòria. El Programa d’Investigació i Desenrotllament Tecnològic per a PIME i el Programa d’I+D en Cooperació pretenen, respectivament, incrementar la inversió privada recolzant l’execució de projectes d’I+D duts a terme per empreses, així com fomentar la cooperació empresarial i la creació de consorcis que puguen accedir a convocatòries d’ajudes nacionals o europees en l’àmbit d’I+D. El Programa d’Estímul a la Deducció Fiscal i a l’Accés a la I+D Nacional i Internacional, perseguix ajudar a estructurar els projectes d’I+D d’acord amb normes, i facilitar d’esta manera l’accés a instruments per a deduccions fiscals i programes internacionals d’ajuda. Tot això per a rendibilitzar la I+D de les empreses, als efectes d’induir un canvi en l’estructura productiva de la Comunitat Valenciana, tal com s’arreplega en l’eix, tema i actuació següents del PO FEDER CV 2007-2013:
– Eix prioritari 2: “Desenrotllament i innovació empresarial”; tema prioritari 09: “Altres accions destinades a l’estímul de la innovació i l’esperit d’empresa en les xicotetes empreses”; actuació 4: “Plans de competitivitat dels sectors productius valencians”.
Per la seua banda, el Programa Expandix es proposa com a objectiu la millora del capital humà per a la innovació i la investigació, de conformitat amb l’eix, el tema i l’actuació del PO FSE CV 2007-13:
– Eix prioritari 3: “Augment i millora del capital humà”; tema prioritari 74: “Desenrotllament del potencial humà en l’àmbit de la investigació i la innovació, en particular, a través d’estudis de postgrau i formació de personal investigador, així com d’activitats en xarxa entre universitats, centres d’investigació i empreses”.
Article 3. Marc normatiu
Article 4. Dotació pressupostària
Article 5. Empreses beneficiàries. 5.3.- ...sol·licitud normalitzada disponible en l’adreça d’Internet de l’IMPIVA: http://www.impiva.es.
Article 6. Requisits generals dels projectes objecte d’ajuda
Article 7. Sol·licitud de l’ajuda.- 7.1. Sol·licitud normalitzada. Els models de sol·licitud i la resta de la documentació estaran disponibles en l’adreça d’Internet de l’IMPIVA: http://www.impiva.es i s’ompliran utilitzant els mitjans electrònics i/o telemàtics proporcionats per l’IMPIVA a través de la dita adreça d’Internet.
Article 8. Duració dels projectes i presentació de sol·licituds. 8.1. Duració dels projectes.
8.1.1. D’acord amb l’esquema indicat a continuació, a la convocatòria 2012 {Des de la publicació d’esta convocatòria en el DOCV fins al 24.07.2012 } podran presentar-se sol·licituds  per a projectes l’inici dels quals tinga lloc en 2012, a partir de la presentació de la sol·licitud –requisit no exigible en el Programa Expandix i en el Programa Estímul a la Deducció Fiscal i a l’Accés a la I+D Nacional i Internacional –, i la seua execució es preveja durant el període 2012-2013; a la convocatòria 2013 {Des del 25.07.2012 fins al 06.02.2013}podran presentar-se aquelles sol·licituds l’inici del projecte de les quals estiga previst a partir del tancament del termini de presentació de sol·licituds de la convocatòria 2012 i la seua execució durant el període 2013-2014.
Article 9. Instrucció i avaluació de sol·licituds
Article 10. Concessió de les ajudes
Article 11. Obligacions de les empreses beneficiàries
Article 12. Publicitat comunitària. Obligacions
Article 13. Pagament de les ajudes. Bestretes
Article 14. Entitats col·laboradores i assistència tècnica
Article 15. Control i verificació
Article 16. Minoració i revocació de l’ajuda. Reintegrament
Disposició transitòria única
Disposició final única
Annex
Programa d’Investigació i Desenrotllament per a PIME
Objecte
Actuacions susceptibles de suport
Empreses beneficiàries
Requisits dels projectes
Costos subvencionables
Tipus d’ajuda
Criteris de valoració
Criteris de repartiment
Documentació complementària que ha d’acompanyar la memòria
Programa de Projectes d’I+D en Cooperació
Objecte
Actuacions susceptibles de suport
Empreses beneficiàries
Requisits dels projectes
Costos subvencionables
Tipus d’ajuda
Criteris de valoració
Criteris de repartiment
Documentació complementària que ha d’acompanyar la memòria
Programa d’Estímul a la Deducció Fiscal i a l’Accés a la I+D Nacional i Internacional
Objecte
Actuacions susceptibles de suport
Empreses beneficiàries
Requisits dels projectes
Costos subvencionables
Tipus d’ajuda
Criteris de valoració
Documentació complementària que ha d’acompanyar la memòria
Programa de Contractació de Personal per a Gabinets d’I+D (Expandix)
Objecte
Actuacions susceptibles de suport
Empreses beneficiàries
Requisits dels projectes
Costos subvencionables
Tipus d’ajuda
Criteris de valoració
Documentació complementària que ha d’acompanyar la memòria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia