martes, 5 de junio de 2012

55 places de professorat universitari (Catedràtic Universitari). Universitat de València.,

Aquest Rectorat ha resolt convocar a concurs les places que s'indiquen en l’annex I de la present resolució, dotades en l’estat de despeses del pressupost de la Universitat de València i incloses en la seua vigent relació de llocs de treball, amb subjecció a les següents bases:
2.Requisits de les persones candidates. Per a ser admès/esa a cada procés selectiu s’han de reunir els següents requisits:
2.1. Requisits generals
a) Posseir la nacionalitat espanyola o d’un estat membre de la Unió Europea o d’aquells estats, als quals, en virtut dels Tractats Internacionals celebrats per la Unió Europea i ratificats per Espanya, siga d’aplicació la lliure circulació de treballadors. També podran participar el/la cònjuge, descendents i descendents del/de la cònjuge, dels espanyols i espanyoles i dels nacionals d’altres estats membres de la Unió Europea, sempre que no estiguen separats o separades de dret, menors de 21 anys o majors d’aquesta edat que visquen a les seues expenses. Aquest últim benefici serà igualment d’aplicació a familiars de nacionals d’altres estats quan així es preveja en els tractats internacionals celebrats per la Unió Europea i ratificats per Espanya. Igualment podran participar els aspirants de nacionalitat estrangera no comunitària quan en l’Estat de la seua nacionalitat es reconega als espanyols i espanyoles aptitud legal per a ocupar en la docència universitària posicions anàlogues a les dels funcionaris dels cossos docents universitaris espanyols.
b) Tenir complits 16 anys i no haver arribat a l’edat de jubilació forçosa establida per la legislació vigent en la data de finalització del termini per a la presentació de sol·licituds.
c) No haver estat separada o separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se inhabilitat per a l’exercici d’ocupacions o càrrecs públics o per a l’accés al cos o escala funcionarial. Les persones aspirants, la nacionalitat de les quals no siga l’espanyola, haurien d’acreditar igualment no trobar-se inhabilitades o en situació equivalent, ni haver estat sotmeses a sanció disciplinària o equivalent que impedisca, en el seu estat, en els mateixos termes l’accés a l’ocupació pública.
d) No patir malaltia ni defecte físic que impedisca l’acompliment de les funcions de professor o professora d’universitat.
e) Haver abonat els drets d’examen establerts en la present convocatòria o acreditar l’exempció o bonificació del pagament.
2.2. Requisits específics
Ser funcionari o funcionària del cos docent corresponent o d’un cos docent universitari d’igual o superior categoria (en aquest cas serà necessari haver ocupat la plaça durant almenys dos anys en la Universitat d’origen) (art. 9.4 del RD 1313/2007, de 5 d’octubre) o estar acreditat o acreditada per al cos docent que es tracte (annex 1) conforme a l’establert en els articles 12 i 13 i disposicions addicionals primera, segona i tercera del Reial Decret 1312/2007, de 5 d’octubre.
Es considera que posseeixen l’acreditació regulada en el Reial Decret 1312/2007, de 5 d’octubre, el professorat habilitat conforme a l’establert en el Reial Decret 774/2002, de 26 de juliol, pel qual es regula el sistema d’habilitació nacional per a l’accés a cossos de funcionaris docents universitaris i el règim dels concursos d’accés respectius.
S’entendrà que els habilitats i habilitades per al cos de Catedràtics i Catedràtiques d’Escola Universitària ho estan per a l’accés al cos de professors i professores titulars d’universitat, conforme a la disposició addicional desena de la Llei Orgànica 4/2007, de 12 d’abril, (Butlletí Oficial de l’Estat de 13 d’abril) per la qual es modifica la Llei Orgànica 6 / 2001, de 21 de desembre, d’Universitats.
– Igualment, podran presentar-se als cossos docents respectius, els professorat d’universitats d’estats membres de la Unió Europea o d’aquells estats en els quals en virtut de tractats internacionals celebrats per la Unió Europea i ratificats per Espanya siga d’aplicació la lliure circulació de treballadores i treballadors, en els termes que aquesta es troba definida en el Tractat Constitutiu de la Comunitat Europea, que hagen arribat a una posició equivalent a la de catedràtic o catedràtica o de professor o professora titular d’universitat, d’acord amb la certificació emesa per l’Agència Nacional d’Avaluació i Acreditació, a sol·licitud de la persona interessada.
En cap cas s’admetrà la participació en el concurs d’accés quan s’ostente la titularitat d’una plaça d’igual categoria a la convocada, adscrita a la mateixa àrea de coneixement, departament i centre de la Universitat de València.
Els requisits establerts en les presents bases haurien de complir-se en el moment de finalitzar el termini de presentació de sol·licituds i mantenir-se fins al moment de la presa de possessió.
3. Sol·licituds. Termini de presentació. 3.1. Els qui vulguen prendre part en els concursos d’accés, remetran la corresponent sol·licitud al rector de la Universitat de València (Servei de Recursos Humans PDI/concursos), avinguda Blasco Ibáñez, 13, 46010, València, a través de les oficines de registre d’aquesta Universitat o per qualsevol dels procediments establerts en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, modificada parcialment per la Llei 4/1999, de 13 de gener, mitjançant instància degudament emplenada, segons model que s’adjunta en l’annex II, ...
L’annex II d’aquesta convocatòria (instància), podrà obtenir-se també en la pàgina web del Servei de Recursos Humans (PDI): http://www.uv.es/pdi/ConvPersFunc_V.htm.
El termini per a la presentació d’instàncies serà de vint dies hàbils a partir del següent a la publicació de la present convocatòria en el BOE.{del 5 al 27 de juny de 2012, a.i.} Els dissabtes es consideren hàbils a l’efecte de còmput de terminis.
... tauler d’anuncis que el Rectorat té assignat a tals efectes (av. Blasco Ibáñez 13, 46010 València) així com en l’adreça:  http://www.uv.es/pdi/ConvPersFuncV.htm.
 ANEXO 1
(55 places ) Catedráticos/as de universidad

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia