miércoles, 20 de junio de 2012

ajudes per a la realització d’activitats culturals de foment de l’hàbit lector en les biblioteques i agències de lectura públiques de les entitats locals de la Comunitat Valenciana.

Convocar ajudes destinades a la realització d’activitats culturals de foment de l’hàbit lector en les biblioteques i agències de lectura públiques de les entitats locals de la Comunitat Valenciana, i aprovar les bases per les quals es regix, així com els models dels annexos I (sollicitud), II (certificat del secretari o interventor), III (memòria del pla d’animació lectora) i IV (model de domiciliació bancària) de la present orde.
L’import global màxim de les ajudes serà de 41.605 euros, ...
Bases de la convocatòria d’ajudes per a la realització d’activitats culturals de foment de l’hàbit lector en les biblioteques i agències de lectura públiques de la Comunitat Valenciana
Primera. Objecte. 1. Seran objecte d’ajuda les activitats següents:
– Tallers d’animació lectora o escriptora, campanyes i jocs d’animació lectora.
– Hora del conte i contacontes.
–Activitats i productes de màrqueting bibliotecari. Guies de lectura i de novetats bibliogràfiques.
– Concursos de lectors.
– Premis literaris convocats i organitzats per la biblioteca.
– Tertúlies literàries, conferències d’escriptors i presentacions de llibres.
– Activitats de dinamització lectora.
– Programes d’actuació biblioteca-escola.
Totes estes activitats hauran d’estar estretament relacionades amb l’activitat de la biblioteca o de l’agència de lectura.
Segona. Gastos subvencionables. Estes ajudes contribuiran al finançament parcial, fins al màxim del 50%, dels gastos ocasionats en la realització d’activitats culturals de foment de l’hàbit lector que realitzen els beneficiaris previstos en la base tercera. Les activitats a finançar hauran sigut realitzades entre l’1 de gener de 2011 i la data de finalització del termini de presentació de les sol·licituds.
Tercera. Requisits dels beneficiaris. 1. Podran sol·licitar estes ajudes totes les entitats locals de la Comunitat Valenciana titulars de centres de lectura públics municipals integrats en la Xarxa de Biblioteques Públiques de la Comunitat Valenciana.
Així mateix, també podran sol·licitar estes ajudes les fundacions i institucions culturals municipals que tinguen entre les seues funcions la gestió d’algun dels centres de lectura públics municipals integrats en la Xarxa de Biblioteques Públiques de la Comunitat Valenciana.
Quinta. Termini de les sol·licituds i documentació que cal presentar. 1. El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils comptats des de l’endemà de la publicació d’esta convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. {del 21 de juny al 13 de juliol de 2012, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia