martes, 5 de junio de 2012

57 places de personal docent (professor/a associat/da) contractat a temps parcial (convocatòria ordinària núm. 2 curs acadèmic 2012/2013). Universitat Jaume I .

La Universitat Jaume I de Castelló convoca concurs públic per a cobrir places de personal laboral docent contractat de caràcter temporal i a temps parcial per al curs acadèmic 2012/13, que es detallen en l’annex I adjunt, d’acord amb les següents bases:
Requisits per accedir a places de professorat associat
2.1. De caràcter general
a. Tindre complits els 16 anys i no superar l’edat màxima de jubilació forçosa.
b. No patir malaltia ni defecte físic o psíquic que impedisca el desenvolupament de les funcions corresponents a les places convocades.
c. No haver patit separació per mitjà d’expedient disciplinari del servei de l’administració de l’Estat o de l’administració autonòmica o local, ni inhabilitació per a l’exercici de funcions públiques.
d. Estar en possessió d’una titulació superior, o la titulació específica que, si escau, s’indica en els requisits de les places.
e. Els títols acadèmics expedits en altres estats membres de la Unió Europea, han d’estar homologats o, si escau, reconeguts per a l’exercici de l’ocupació de professor o professora d’universitat, d’acord amb l’Ordre ministerial de 23 de gener de 1995 (BOE 28.01.1995).
f. Si la titulació específica exigida com a requisit de les places s’ha obtingut a l’estranger, ha d’estar homologada pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, segons el que disposa el Reial Decret 285/2004, de 20 de febrer (BOE de 04.03.2004).
g. Haver abonat les taxes establertes en aquesta convocatòria o acreditar l’exempció o bonificació del pagament.
h. Si s’han prestat serveis amb anterioritat a la Universitat Jaume I com a professorat associat, copia del resultat d’enquesta d’avaluació docent.
i. Acreditar estar exercint fora de l’àmbit acadèmic universitari, com a especialista de reconeguda competència, relacionat amb el perfil de la plaça, una activitat remunerada laboral, professional o en l’administració pública, per a la qual capacite el títol acadèmic que posseeix la persona interessada.
Aquesta activitat s’ha d’acreditar amb la documentació següent:
· Professional que treballa per compte propi: fotocòpia del pagament de l’IAE i fotocòpia de les declaracions trimestrals dels pagaments a compte de l’IVA o IRPF, o mitjançant informe de vida laboral actualitzat expedit per la Tresoreria General de la Seguretat Social (només s’admetrà l’informe expedit com a màxim, en el mes anterior a la convocatòria).
· Professional que treballa per compte d’altri: fotocòpia de l’informe de vida laboral actualitzat expedit per la Tresoreria General de la Seguretat Social (només s’admetrà l’informe expedit com a màxim, en el mes anterior a la convocatòria).
· Empleats i empleades públics (personal funcionari o laboral): certificat de serveis prestats expedit per les unitats de personal corresponents.
No es pot contractar com a professorat associat el personal docent i investigador funcionari o contractat laboral fix a temps complet en actiu siga quina siga la universitat en què presten els seus serveis.
2.2. De caràcter específic
Per a presentar-se a les places amb el requisit específic d’impartició de la docència en valencià és necessari acreditar el coneixement de valencià de nivell C1. Les persones interessades han d’acreditar aquest requisit mitjançant el certificat corresponent de coneixements d’acord amb l’annex II (taula d’equivalències aprovada en la sessió núm. 9, de 24 de març de 2011, del Consell de Govern d’aquesta Universitat).
Per a presentar-se a les places amb el requisit específic de coneixement d’una determinada llengua estrangera és necessari acreditar el coneixement de la dita llengua mitjançant el certificat corresponent de coneixements d’acord amb l’annex II (taula d’equivalències aprovada en la sessió núm. 9, de 24 de març de 2011, del Consell de Govern d’aquesta Universitat).
2.3. El compliment dels requisits generals i específics estan referits a la data de la finalització del termini de presentació de sol·licituds de participació.
2.4. El requisit d’estar exercint activitat professional fora de l’àmbit universitari ha d’acreditar-se tant en el moment de la firma del contracte com durant la vigència d’aquest.
2.5. Si s’han prestat anteriorment serveis a la Universitat Jaume I com a professorat associat, haver obtingut una puntuació global mitjana superior a tres punts en l’enquesta d’avaluació docent.
3. Presentació de sol·licituds. 3.1. El termini de presentació de sol·licituds és de deu dies hàbils
comptadors des de l’endemà al de la publicació en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 5 al 15 de juny de 2012, a.i.}
3.2. Les sol·licituds s’han de presentar segons el model de sol·licitud que figura en l’adreça http://www.uji.es/CA/serveis/rec-hum/pdi/docu.html.
3.3. Les sol·licituds s’han de presentar al Registre General de la Universitat Jaume I, edifici de Rectorat i Serveis Centrals, campus del Riu Sec, o als registres enumerats en l’article 38.4 de la Llei 30/1992 (BOE de 27 de novembre), de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú (a partir d’ara, LRJAP-PAC).

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia