sábado, 2 de marzo de 2019

2 places de Tècnic/a de Recursos Humans, (A2), de l'Ajuntament de Tarragona

Ajuntament de Tarragona ANUNCI sobre convocatòria i bases que regiran el procés selectiu per a la provisió amb caràcter de personal funcionari de carrera, pel sistema de concurs oposició lliure, de dues places de tècnic/a de recursos humans.


La consellera delegada de la gestió de personal, en data 12 de febrer de 2019, ha acordat la convocatòria i ha aprovat les bases que regiran el procés selectiu per a la provisió amb caràcter de personal funcionari de carrera, pel sistema de concurs oposició lliure, de dues places de tècnic/a de recursos humans, classificades a l'escala d'administració especial, subescala de serveis especials, classe personal de comeses especials, grup A subgrup A2.
CONDICIONS QUE HAURAN DE REUNIR LES PERSONES ASPIRANTS. Per prendre part en l'oposició són requisits necessaris, entre d'altres:
a) Tenir complerts 16 anys d'edat.
b) Tenir coneixements de nivell de suficiència C1 de llengua catalana (nivell C). Aquests coneixements s'acreditaran documentalment.
c) Estar en possessió de la titulació universitària de: diplomatura, enginyeria tècnica, arquitectura tècnica o grau. Així mateix, a aquests efectes, es considera equivalent al títol de diplomatura universitària l'haver superat tres cursos complets de llicenciatura, d'acord amb el que disposa la disposició addicional 1a del Reial Decret 1272/2003, de 10 d'octubre.
TERMINI PRESENTACIÓ INSTÀNCIES El termini per a presentar les instàncies sol·licitant prendre part en aquest procés selectiu comptarà des de la publicació de la convocatòria corresponent al DOGC o al BOE, fins a 20 dies naturals a partir de l'endemà de la darrera publicació. - del 2 al 21 de març de 2019, a.i. - 
 Les bases complertes de la referida convocatòria es troben exposades íntegrament a la seu electrònica.  https://seu.tarragona.cat
 La qual cosa es fa pública per a general coneixement.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia