sábado, 2 de marzo de 2019

1 plaça de Tècnic/a superior de Recursos Humans, (A1), de l'Ajuntament de Tarragona

Ajuntament de Tarragona. ANUNCI sobre convocatòria i bases que regiran el procés selectiu per a la provisió amb caràcter de personal funcionari de carrera, pel sistema de concurs oposició lliure, d'una plaça de tècnic/a superior de recursos humans.


La consellera delegada de la gestió de personal, en data 12 de febrer de 2019, ha acordat la convocatòria i ha aprovat les bases que regiran el procés selectiu per a la provisió amb caràcter de personal funcionari de carrera, pel sistema de concurs oposició lliure, d'una plaça de Tècnic/a superior de recursos humans, classificada a l'escala d'administració especial, subescala de serveis especials, classe personal de comeses especials, grup A subgrup A1.
CONDICIONS QUE HAURAN DE REUNIR LES PERSONES ASPIRANTS. Per prendre part en l'oposició són requisits necessaris, entre d'altres:
a) Tenir complerts 16 anys d'edat.
b) Tenir coneixements de nivell de suficiència C1 de llengua catalana (nivell C). Aquests coneixements s'acreditaran documentalment.
c) Estar en possessió o en condicions d'obtenir a la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds, el títol de llicenciatura o graduat de les següents especialitats:
Dret, Relacions Laborals, Ciències del Treball, Psicologia amb menció Psicologia del treball, organitzacions i recursos humans o equivalent, Administració i Direcció d'Empreses, Ciències Polítiques i de l'Administració, Gestió i Administració Pública, o equivalent.
TERMINI PRESENTACIÓ INSTÀNCIES. El termini per a presentar les instàncies sol·licitant prendre part en aquest procés selectiu comptarà des de la publicació de la convocatòria corresponent al DOGC o al BOE, fins a 20 dies naturals a partir de l'endemà de la darrera publicació. - del 2 al 21 de març de 2019, a.i. -
 Les bases complertes de la referida convocatòria es troben exposades íntegrament a la seu electrònica. https://seu.tarragona.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia