viernes, 8 de marzo de 2019

7 places d'Agent de la Policia Local (C2). Ajuntament de Valls (Tarragona)

Per acord de Junta de Govern local de data 22/02/2019 s'aprova la convocatòria per a la cobertura definitiva de 7 places d'agent de policia local per concurs oposició lliure i de 2 places d'agent de policia local per mobilitat horitzontal, corresponents a l'escala d'administració especial, subescala serveis especials, grup C, subgrup C2 de titulació, dotades en plantilla amb les retribucions que corresponguin d'acord amb la relació de llocs de treball i la legislació vigent corresponents a la Oferta d'ocupació pública de 2017 i 2018.
Les bases especifiques que regiran la convocatòria de dites places son les aprovades per Junta de Govern local de 08/02/2019 publicades íntegrament en el BOPT de 26/02/2019 i disponibles el e-tauler de la corporació.
Les sol·licituds per prendre part en el procés de selecció s'han de presentar al Registre General de l'Ajuntament de Valls dins el termini improrrogable de 20 dies naturals, a comptar des de l'endemà de l'última publicació de l'anunci de convocatòria al DOGC {del 8 al 27 de març de 2019, a.i.} i/o al BOPT, amb exposició al e-tauler de la corporació. Els successius anuncis relatius a aquesta convocatòria, quan procedeixi de conformitat amb les bases aprovades, es faran públics a través de la seu electrònica corporativa (www.valls.cat).

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia