viernes, 19 de julio de 2019

1 plaça d' Auxiliar Administratiu/va (C2). Bases. Ajuntament d'Orba.

ANUNCI CONVOCATÒRIA
Per Resolució d'Alcaldia de data 10 de maig de 2019, es va aprovar l'oferta d'ocupació pública per a cobrir en propietat una plaça d'Auxiliar Administratiu/va, vacant en la plantilla del personal funcionari/a d'aquest Ajuntament, mitjançant el procediment de selecció d'Oposició en torn lliure, que a continuació es transcriuen:
BASES QUE HAN DE REGIR LA CONVOCATÒRIA PER A LA PROVISIÓ, D'UNA PLAÇA D'AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA, VACANT EN LA PLANTILLA DEL PERSONAL FUNCIONARI DE L'EXCEL·LENTÍSSIM AJUNTAMENT D'ORBA, MITJANÇANT EL SISTEMA D'OPOSICIÓ EN TORN LLIURE. 
BASE PRIMERA.- Objecte de la convocatòria i característiques de la plaça. És objecte de la present convocatòria de bases la provisió en propietat com a funcionari/a de carrera, pel procediment d'oposició mitjançant el sistema d'accés en torn lliure, d'una plaça d'Auxiliar Administratiu/a, en la plantilla del personal funcionari de l'Ajuntament d'Orba.
La plaça convocada es troba vacant i inclosa en l'Oferta d'Ocupació Pública per a l'any 2019, aprovada per Decret d'Alcaldia núm. 208/2019 de data 10 de maig de 2019 i publicada en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 95 de data 21 de maig de 2019. El text íntegre de les bases es remetrà, abans de l'obertura del termini de presentació d'instàncies a la Direcció General de Funció Pública d'Alacant.
- Característiques de la plaça que es convoca:
La plaça referida està enquadrada en l'Escala d'Administració General,  Subescala Auxiliar, denominació Auxiliar Administratiu/a, grup C, Subgrup C2, dotada de sou, triennis, pagues extraordinàries i altres retribucions complementàries establides en la legislació vigent, sent les funcions que té encomanades les següents: 
...
BASE SEGONA.- Requisits i condicions de participació Per a prendre part en les proves selectives serà necessari:
A) Requisits generals:
a)
Tindre la nacionalitat espanyola, o la d'un país membre de la Unió Europea, o la de qualsevol d'aquells Estats als quals en virtut de tractats internacionals celebrats per la Unió Europea i ratificats per Espanya en els quals siga aplicable la lliure circulació de treballadors en els termes en què aquesta es troba definida en el tractat constituït de la Unió Europea, i en els termes previstos en l'article 57 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat públic. També podran ser admesos el cònjuge, sempre que no estiguen separats de dret, i als seus descendents i als del seu cònjuge sempre que no estiguen separats de dret, siguen menors de vint-i-un anys o majors d'aquesta edat dependents. Els aspirants de nacionalitat estrangera, hauran d'acreditar mitjançant declaració responsable o un altre mitjà admés en dret, tindre un coneixement adequat de l'idioma espanyol, podent exigir-los, si escau, la superació de proves amb tal finalitat.
b) Posseir la capacitat funcional per a l'acompliment de les tasques inherents al lloc convocat, i en aquest sentit no patir malaltia o defecte físic que impedisca l'acompliment de les corresponents funcions.
c) Tindre complits setze anys i no excedir, si escau, de l'edat màxima de jubilació forçosa. Només per Llei podrà establir-se una altra edat màxima, diferent de l'edat de jubilació forçosa, per a l'accés a l'ocupació pública.
d) No haver sigut separat mitjançant expedient disciplinari del servici de qualsevol de les Administracions Públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les Comunitats Autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per a l'accés al cos o escala de funcionari, o per a exercir funcions similars a les que exercien en el cas del personal laboral, en el qual haguera sigut separat o inhabilitat. En el cas de ser nacional d'un altre Estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver sigut sotmés a sanció disciplinària o equivalent que impedisca, en el seu Estat, en els mateixos termes l'accés a l'ocupació pública. 
e) Estar en possessió de la titulació de Graduat/da Escolar, ensenyament Secundari Obligatori (ESO), Formació Professional de primer grau o equivalent que habilite per a l'exercici de la professió regulada d'Auxiliar Administratiu/a, o en condicions d’obtenir-ho en la data en què finalitze el termini de presentació d'instàncies. La titulació s'acreditarà mitjançant l'expedició dels títols corresponents per l'autoritat acadèmica competent. En cas d'invocar-se títol equivalent als indicats haurà d'acompanyar a la instància certificació expedida per l'autoritat acadèmica competent que acredite tal equivalència. Els i les aspirants amb titulacions obtingudes a l'estranger hauran d'acreditar que estan en possessió de la corresponent convalidació o homologació, a tenor del regulat en el Reial decret 104/1988, de 29 de gener, sobre homologació i convalidació de títols i estudis estrangers d'educació no universitària i en el Reial decret 1564/1982, de 18 de juny, pel qual es regulen les condicions per a l'obtenció, expedició i homologació dels títols acadèmics i professionals no universitaris.
Els requisits precedents hauran de posseir-se en el moment de finalitzar el termini de presentació d'instàncies i mantindre'ls fins al moment de la presa de possessió com a funcionari de carrera d'aquest Ajuntament. I quan es tracte de requisits de capacitat per a l'acompliment de les funcions públiques també hauran de preservar-se al llarg de la carrera professional.
BASE TERCERA.- Forma, termini i lloc de presentació de Sol·licituds. Forma de presentació: Les sol·licituds per a prendre part en les proves selectives, s'emplenaren en el model que figura com a ANNEX II a les presents Bases.
El/as aspirants faran constar que reuneixen totes i cadascuna de les condicions exigides en la convocatòria i es dirigiran al Sr. Alcalde-President de l'Ajuntament d'Orba.
Termini de presentació de sol·licituds: El termini de presentació d'instàncies serà de VINT DIES NATURALS, comptats a partir de l'endemà a la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de l’Estat. Aquestes bases seran publicades íntegrament en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant [Nº 135 de 18/07/2019], els successius anuncis dimanants d'aquesta convocatòria es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant, en el Tauler d'anuncis i en el lloc web d'aquest Ajuntament
(https://orba.sedelectronica.es).
Drets d'examen: L'import de la taxa corresponent del dret a examen, serà de vint euros (20 €).

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia