viernes, 19 de julio de 2019

borsa de treball de Tècnic Coordinador del Servei de Compostatge Domèstic i Comunitari del COR V5, (B), Consorci de Residus Pla Zonal V5 (Xàtiva-La Costera/València)


Resultado de imagen de Consorci de Residus Pla Zonal V5
Consorci de Residus Pla Zonal V5
Anunci del Consorci de Residus Pla Zonal V5 sobre revocació i aprovació de noves bases i convocatòria de les proves per a selecció de personal i constitució d'una borsa de treball temporal per cobrir llocs de treball de tècnic coordinador del Servei de Compostatge Domèstic i Comunitari del Cor V5, subgrup B de titulació, pel procediment de concurs.
ANUNCI
Per Resolució de Gerència de 17 de juny de 2019, es va aprovar les bases específiques de les proves selectives per a selecció de personal i constitució d'una borsa de treball temporal per cobrir llocs de treball de Tècnic Coordinador del Servei de Compostatge Domèstic i Comunitari del COR V5, subgrup B de titulació, pel procediment de concurs. En el BOP nº 118 de 20 de juny de 2019 es va publicar anunci que obria la convocatòria i que finalitzà el passat 5 de juliol de 2019.
Havent observat que les bases abans meritades presentaven erros substancials i que podrien viciar de nul·litat de ple dret el procediment, mitjançant Resolució de Gerència nº 65 de 10 de juliol de 2019, s'han revocat aquestes bases i s'han aprovat les bases amb l'esmena dels defectes que presentaven.
El contingut íntegre de les bases aprovades es troba publicat a la seu electrònica de l'COR V5 (consorciresidus.sedelectronica.es), en l'apartat de tauler d'anuncis, i a la pàgina web de l'COR (www.consorciresidus.org), en l'apartat (Transparència i Dades Obertes).
El termini de presentació d'instàncies serà de 10 dies hàbils, comptats a partir del següent al de la publicació del present anunci en el Butlletí Oficial de la Província de València. {del 19 de juliol a l' 1 d'agost de 2019, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia