viernes, 19 de julio de 2019

115 places bàsiques de la categoria de tècnic/a titulat/ada mitjà/ana en treball social (TSOCIAL-LLIURE-2019). Institut Català de la Salut

Annex 1
Bases específiques
-1 Normes generals Aquesta convocatòria es regula pel previst en aquestes bases específiques i, en allò que no es reguli en aquestes, per les bases generals previstes en la Resolució SLT/2411/2015, de 21 d'octubre, per la qual es disposa la publicació de les bases generals que regulen els processos selectius per a l'accés a la condició de personal estatutari de l'Institut Català de la Salut (DOGC núm. 6988, de 2.11.2015 modificada per la Resolució SLT/55/2018, d'11 de gener, publicada al DOGC núm. 7542, de 24.1.2018, per la Resolució SLT/1236/2018, de 18 de maig, publicada al DOGC núm. 7643, de 15.6.2018 i per la Resolució SLT/1514/2018, de 2 de juliol, publicat al DOGC núm. 7657, de 5.7.2018.
El sistema per resoldre el procés de selecció és el de concurs oposició, que es desenvoluparà segons el previst en aquestes bases.
El temari i el barem són els publicats a l'annex 2 i l'annex 3 respectivament.
-2 Places convocades L'objectiu de la convocatòria és l'adjudicació definitiva per concurs oposició pel torn lliure de les places bàsiques que consten a l'annex 4 d'aquesta Resolució, per la categoria de:
- Tècnic/a titulat/ada mitjà/ana en treball social (subgrup A2).
Del total de places convocades es reserven 10 places per a aquelles persones aspirants que tinguin la condició legal de discapacitat igual o superior al 33%, d'acord amb el que preveu la Llei 4/2000, de 26 de maig, de mesures fiscals i administratives i el punt 3 de l'Acord 67/2017, de 22 de desembre, de la Comissió Executiva del Consell d'Administració, pel qual s'aprova per a l'any 2017 l'oferta d'ocupació pública addicional (DOGC núm.7525, de 29.12.2017).
-3 Requisits de participació Podrà participar-hi la persona interessada que acrediti tenir els requisits previstos en la base 3 de les bases generals, que s'hauran de complir en el moment de finalitzar el termini d'inscripció i mantenir-los fins al moment de la presa de possessió de la plaça adjudicada.
Tenir el títol oficial de grau o diplomatura en treball social o estar en condicions d'obtenir-lo dins del termini de presentació de sol·licituds.
-4 Inscripció La inscripció a la convocatòria s'ha de fer de forma telemàtica accedint al lloc web de l'Institut Català de la Salut (www.ics.gencat.cat). Una vegada s'ha accedit al lloc web, cal clicar l'opció “Treballeu a l'ICS” i posteriorment clicar l'opció “Sistema de gestió de recursos humans” (SGRH), on la persona s'haurà d'identificar per iniciar la sessió a l'SGRH.
Una vegada iniciada la sessió, caldrà anar a l'apartat “Selecció i provisió” i clicar l'opció del menú “Convocatòries de selecció”, accedint a una pantalla que pregunta: “Què vols fer?”. En aquesta pantalla caldrà clicar l'opció “Fer inscripció” dins l'apartat “Inscripcions” on apareixerà la convocatòria TSOCIAL-LLIURE-2019, havent de clicar l'enllaç “Inscriure-s” i seguir el procés indicat pel mateix sistema per formalitzar la corresponent inscripció de participació, d'acord amb el que preveu la base 4 de les bases generals.
Prèviament a fer la inscripció la persona aspirant ha d'introduir al “Gestor de currículum” del Sistema de Gestió de Recursos Humans (SGRH) el títol acadèmic oficial de grau o diplomatura en treball social que li dona dret a participar en la convocatòria, en cas que aquest títol no estigui ja introduït.
Durant el procés d'inscripció telemàtic, i sempre abans de formalitzar la corresponent inscripció a la convocatòria, la persona aspirant haurà de donar el seu consentiment exprés al tractament i publicació de les dades de caràcter personal i professional relacionades amb el desenvolupament del procés selectiu, d'acord amb els requisits que marca la normativa vigent de protecció de dades, fins la finalització del procés amb la publicació de les places adjudicades al DOGC, d'acord amb la base 4 de les bases generals.
-5 Termini d'inscripció El termini per fer la inscripció és de 20 dies naturals comptadors des de l'endemà de la data de publicació de la convocatòria al DOGC. {del 19 de juliol al 7 d'agost de 2019, a.i.}
Annex 4
Distribució de les places convocades per a la categoria de tècnic/a titulat/ada mitjà/ana en treball social:
Total de places convocades 115: 50 places corresponents a l'oferta ordinària d'ocupació per a l'exercici 2017 de l'Institut Català de la Salut (DOGC núm. 7525, de 29.12.2017) i 65 places corresponents a l'oferta d'ocupació pública per a l'any 2018 de l'Institut Català de la Salut (DOGC núm. 7853, de 12.4.2019).
Total de places reservades a persones amb discapacitat legal reconeguda: 10.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia