miércoles, 24 de julio de 2019

2 places de Professor/a Tècnic/a (Enginyeria Tècnica Agrícola), convocatòria 19/17. Bases. Diputació Provincial de València

Anunci de l'Excel·lentíssima Diputació Provincial de València sobre bases de convocatòria del concurs oposició lliure de dues places de Professor/a Tècnic/a (Enginyeria Tècnica Agrícola), convocatòria 19/17.
ANUNCI
Per Decret núm. 8570 de data 5 de julio del 2019 , la Presidència d'aquesta corporació hi ha disposat convocar concurso oposición lliure per a la provisió de dues places de Professor/a Tècnic/a (Enginyeria Tècnica Agrícola), de conformitat amb les següents,
BASES
Base primera. Objecte de la convocatòria L'objecte de la present convocatòria és la cobertura com a personal funcionari de carrera, pel sistema de concurs oposició lliure, de dues places de professor/a tècnic/a (Enginyeria Tècnica Agrícola), vacants en la plantilla d'aquesta corporació provincial corresponents a l'Oferta d'Ocupació Pública per al 2017, enquadrades en l'escala d'Administració Especial, subescala Tècnica, classe de Tècnic/a mitjà/ana, per a exercir els llocs corresponents a les especialitats formatives impartides en els centres dependents de la Diputació de València. Les places estan enquadrades en el subgrup A2, dotades amb les retribucions legalment establides i corresponents al seu subgrup de classificació, segons el que estableix l'article 76 del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic (TRLEBEP).
Base tercera. Per a prendre part en les proves selectives d'aquesta convocatòria serà necessari:
a) Tindre la nacionalitat espanyola o ser nacional d'un altre estat, sempre que es complisca amb els requisits establits en l'article 54 de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, d'Ordenació i Gestió de la Funció Pública Valenciana.
b) Posseir la capacitat funcional per a l'exercici de les tasques.
c) Tindre complits setze anys i no excedir, si s'escau, de l'edat màxima de jubilació forçosa.
d) No haver sigut separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a treballs o càrrecs públics per resolució judicial, per a l'accés al cos o l'escala de funcionari, o per a exercir funcions semblants a les que exercien, en el cas del personal laboral, en les quals haguera sigut separat o inhabilitat. En el cas de ser nacional d'un altre estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent, ni haver sigut sotmés a cap sanció disciplinària o equivalent que impedisca, en el seu estat, en els mateixos termes, l'accés a l'ocupació pública.
e) Estar en possessió de la titulació d'Enginyer Tècnic Agrícola, en l'especialitat d'Indústries Agràries i Alimentàries, o bé del Grau en Enginyeria Agroalimentària i del Medi Rural.
f) Acreditar la formació didàctica i pedagògica adequada, exigida per l'article 94 de la Llei Orgànica 2/2006, d'Educació, en els termes establits pel Reial Decret 1834/2008, de 8 de novembre, pel qual es defineixen les condicions de formació per a l'exercici de la docència en l'educació secundària obligatòria, el batxillerat, la formació professional i les ensenyances de règim especial i s'estableixen les especialitats dels cossos docents d'ensenyança secundària.
Si s'escau, l'equivalència haurà de ser aportada pel personal aspirant mitjançant certificació expedida a aquest efecte per l'administració educativa competent.
En el cas de titulacions obtingudes a l'estranger, s'haurà d'estar en possessió de la credencial que acredite la seua homologació o convalidació, si s'escau.
g) Acreditació del coneixement dels idiomes oficials de la Comunitat Valenciana.
Castellà: Acreditaran el coneixement d'aquesta llengua les persones que estiguen en possessió d'alguna de les titulacions següents:
- Titulació universitària expedida per una universitat espanyola.
- Títol de Batxiller expedit per l'Estat espanyol.
- Títol de tècnic superior o tècnic especialista (FP-2), expedit per l'Estat espanyol.
- Diploma d'espan
yol com a llengua estrangera (DELE) de nivell B2, C1 o C2, expedit per Escola Oficial d'Idiomes.
Valencià: Acreditaran el coneixement d'aquesta llengua les persones que estiguen en possessió de qualsevol dels títols o certificats oficials següents:
- Certificat de Capacitació per a l'Ensenyament en Valencià.
. Diploma de Mestre de Valencià. Els que al·leguen aquest títol com a requisit no podran presentar el mateix títol com a mèrit en la fase de concurs.
- Llicenciatura o Grau en Filologia Catalana o equivalent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia