sábado, 27 de julio de 2019

3 places de Professor/a de Primària (Mestre/a amb l'especialitat d'Educació Infantil), convocatòria 23/17. Diputació Provincial de València

Per Decret núm. 8572 de data 5 de julio del 2019 , la Presidència d'aquesta corporació hi ha disposat convocar concurso oposición lliure per a la provisió de tres places de Professor/a de Primària (Mestre/a amb l'especialitat d'Educació Infantil), de conformitat amb les següents,
BASES
Base primera. Objecte de la convocatòria És objecte de la present convocatòria la cobertura com a personal funcionari de carrera, pel procediment de concurs oposició lliure, de tres places de professor/a de Primària (Mestre/a, amb l'especialitat d'Educació Infantil) vacants en la plantilla d'aquesta corporació provincial i que figuren en l'Oferta d'Ocupació Pública per a l'any 2017, enquadrades en l'escala d'Administració Especial, subescala Tècnica, classe de Tècnics mitjans, enquadrada en el subgrup A2, dotades amb les retribucions legalment establides i corresponents al seu subgrup de classificació, segons el que s'estableix en l'article 76 del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic (TRLEBEP).
Base tercera. Per a prendre part en les proves selectives d'aquesta convocatòria serà necessari:
a)
Tindre la nacionalitat espanyola o nacional d'un altre estat, sempre que es complisca amb els requisits establits en l'article 54 de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, d'Ordenació i Gestió de la Funció Pública Valenciana.
b) Posseir la capacitat funcional per a l'acompliment de les tasques.
c) Tindre setze anys i no excedir, si escau, de l'edat màxima de jubilació forçosa.
d) No haver sigut separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a treballs o càrrecs públics per resolució judicial, per a l'accés al cos o escala de funcionari, o per a exercir funcions semblants a les que exercien en el cas del personal laboral, en les quals haguera sigut separat o inhabilitat. En el cas de ser nacional d'un altre estat, no pot trobar-se inhabilitat o en situació equivalent, ni haver sigut sotmés a sanció disciplinària o equivalent que impedisca, en el seu estat, en els mateixos termes, l'accés a l'ocupació pública.
e) Estar en possessió del títol de mestre o títol de grau corresponent, amb l'especialitat d'Educació Infantil o les titulacions equivalents que corresponguen conforme al que es disposa en el Reial Decret 1594/2011, de 4 de novembre, pel qual s'estableixen les especialitats docents del Cos de Mestres que exercisquen les seues funcions en les etapes d'Educació Infantil i d'Educació Primària regulades en la Llei Orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'Educació, o bé estar en condicions d'obtindre-lo en la data en què acabe el termini de presentació de sol·licituds. Si escau, l'equivalència haurà de ser aportada pel personal aspirant mitjançant certificació expedida a aquest efecte per l'administració educativa competent.
En el cas de titulacions obtingudes a l'estranger, s'haurà d'estar en possessió de la credencial que acredite la seua homologació o convalidació, si escau.
f) Acreditació del coneixement dels idiomes oficials de la Comunitat Valenciana.
Castellà: Acreditaran el coneixement d'aquesta llengua les persones que estiguen en possessió d'alguna de les titulacions següents:
o Titulació universitària expedida per una universitat espanyola.
o Títol de Batxiller expedit per l'Estat espanyol.
o Títol de Tècnic superior o Tècnic especialista (FP-2) expedit per l'Estat espanyol.
o Diploma d'Espanyol com a llengua estrangera (DELE) de nivell B2, C1 o C2, expedit per Escola Oficial d'Idiomes.
Valencià: Acreditaran el coneixement d'aquesta llengua les persones que estiguen en possessió de qualsevol dels títols o certificats oficials següents:
o Certificat de Capacitació per a l'Ensenyament en Valencià.
o Diploma de Mestre de Valencià. Els qui al·leguen aquest títol com a requisit no podran presentar el mateix títol com a mèrit en la fase de concurs.
o Llicenciatura o Grau en Filologia Catalana o equivalent.
Base cinquena. Sol·licituds i admissió d'aspirants En les sol·licituds per a prendre part en la present oposició, que hauran d'estar degudament omplertes, els aspirants manifestaran que reuneixen totes i cadascuna de les condicions i els requisits exigits en la base tercera i, si escau, en la base quarta, referides a la data de terminació del termini de presentació de sol·licituds, i seran dirigides al Sr. president de la Diputació, havent de presentar-se en el seu Registre General (Palau de la Batlia, carrer Serrans, núm. 2, València), o en els llocs que determina l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, degudament reintegrades dins del termini de 20 dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.
La sol·licitud per a prendre part en el present procés haurà d'omplir-se preferentment per mitjans telemàtics a través del tràmit que es troba en la pàgina web, www.dival.es/personal. Una vegada omplerta, haurà de ser impresa, signada i presentada en format paper en el termini fixat a aquest efecte i en els llocs descrits en el paràgraf anterior. Les sol·licituds generades telemàticament i que no siguen presentades en els llocs i les maneres previstes, no conferiran cap dret per al sol·licitant.
Així mateix, el personal aspirant podrà utilitzar el model original de sol·licitud en paper que es troba en el Registre General de la Diputació de València o en el Punt d'Atenció i Informació de Personal (carrer Hug de Montcada, núm. 9 València).

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia