domingo, 28 de julio de 2019

borsa de treball de la categoria de Tècnic/a Auxiliar (C1) de Biblioteca, de l'Ajuntament del Vendrell.

“Primer.- APROVAR les bases especifiques reguladores de l'esmentat procés de selecció, les quals s'adjunten com a annex, i disposar que s'efectuïn tots els tràmits necessaris per al seu desenvolupament.
Segon.- CONVOCAR un procés selectiu, mitjançant un concurs oposició d'accés lliure, per a la creació d'una borsa de treball per tal de cobrir interinament programes temporals, acumulacions de tasques, vacants i substitucions temporals com a tècnic/a auxiliar C1, amb adscripció a la Biblioteca, de l'Ajuntament del Vendrell.
Tercer.- PUBLICAR les bases íntegrament al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, i donar-ne publicitat al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona, al tauler d'anuncis de la corporació i a la web municipal.
Annex
BASES ESPECÍFIQUES QUE HAN DE REGIR EL PROCÉS SELECTIU, MITJANÇANT CONCURS OPOSICIÓ, PER A LA CREACIÓ D'UNA BORSA DE TREBALL PER NOMENAMENTS TEMPORALS DE TÈCNIC AUXILIAR DE BIBLIOTECA, SUBGRUP C1, DE L'AJUNTAMENT DEL VENDRELL.
PRIMERA. Objecte de la convocatòria Les bases regularan el procés selectiu, mitjançant un concurs oposició d'accés lliure, per a la creació d'una borsa d'aspirants per tal de cobrir interinament programes temporals, acumulacions de tasques, vacants i substitucions temporals com a tècnic/a auxiliar amb adscripció a la Biblioteca.
Al procés selectiu, li és d'aplicació el procediment de tramitació d'urgència, i es regirà, a més, per les bases generals publicades al BOPT núm. 124, de 31 de maig de 2010. En cas de discrepància, prevaldran les presents bases específiques.
El lloc de treball a proveir tindrà una jornada de treball de 37,5 hores de mitjana en còmput setmanal (100% de la jornada ordinària), distribuïda de dilluns a dissabte.
L'horari serà majoritàriament en torn de tarda, amb alguns dies en torn partit de matí i tarda, tot i que excepcionalment es poden establir modificacions en la jornada en funció de la necessitat del departament.
Les retribució del lloc de tècnic/a auxiliar, assimilada al grup C1, està fixada en 18.958,22 euros bruts anuals.
El lloc de treball està ubicat a Sala de Lectura de Coma-ruga, establert com a punt de Servei Avançat de la pròpia Biblioteca Pública Terra Baixa, de la qual en serà funcionalment i orgànicament dependent.
Les funcions del lloc de treball per al desenvolupament del programa, amb caràcter general, enunciatiu i no limitatiu seran les següents:
- Conduir i vetllar de forma integral pel bon funcionament diari d'aquest punt de servei.
- Donar a conèixer el servei públic, característiques, normes d'ús, serveis, etc.
- Informar als usuaris sobre aspectes generals de funcionament, organització i recursos del servei.
- Informar sobre els recursos i activitats al municipi.
- Realitzar les tasques vinculades al servei de préstec i préstec interbibliotecari.
...
SEGONA. Requisits dels aspirants Els aspirants hauran de reunir, a més dels previstos a la base tercera de les Bases generals, els requisits específics següents:
a) Estar en possessió, en la data en que finalitza el termini de presentació de sol·licituds per prendre part en les proves selectives, del Títol de batxillerat o FP de segon grau o cicle formatiu de grau superior. En cas que la titulació hagi estat obtinguda a l'estranger caldrà que prèviament hagi estat concedida la corresponent homologació pel Ministeri d'Educació.
b) Posseir el certificat de coneixements de nivell de suficiència de llengua catalana orals i escrits (certificat nivell C1 de català) o alguna de les titulacions equivalents d'acord amb el Decret 152/2001, de 29 de maig, sobre avaluació i certificació de coneixements de català, modificat pel Decret 3/2014, de 7 de gener, i l'Ordre VCP/491/2009, de 12 de novembre, per la qual es refonen i s'actualitzen els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de català de la Secretaria de Política Lingüística.
c) Demostrar, els aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola, tenir coneixements de llengua castellana de nivell superior, podent-se exigir la superació de proves amb aquesta finalitat.
d) No estar compresos en cap de les causes d'incompatibilitat que preveu l'article 321 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel que s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals.
e) No estar inhabilitat per a l'exercici de les funcions públiques ni estar separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol administració pública.
TERCERA. Presentació d'instàncies El termini de presentació de les sol·licituds serà de 20 dies naturals a comptar des de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria al BOPT. El text íntegre de les bases reguladores es publicarà al DOGC, i atesa la urgència d'aquest procediment els successius anuncis es faran públics al Tauler d'anuncis i en el web muni cipal, dins l'apartat d'Oferta d'ocupació pública.
Les sol·licituds es presentaran mitjançant instància normalitzada d'admissió a convocatòria, degudament signada per la persona aspirant, al Registre gene ral de l'Ajuntament del Vendrell, presencialment en suport paper al Servei d'Atenció al Ciutadà ubicat a la Plaça Vella, 1 (de dilluns a divendres de 8h a 14h), o bé en suport digital a través del web municipal dins l'apartat Seu electrònica i transparència, adjuntant a la instància genèrica la sol·licitud específica d'admissió a convocatòria de proves selectives, que es pot descarregar directament a l'enllaç http://www.elvendrell.net/ajuntament/oferta-docupacio-publica
També es podran presentar en la forma que determina l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les Administracions Públiques. En el supòsit que l'aspirant es dirigeixi a qualsevol òrgan d'administració pública a presentar la seva sol·licitud i documentació, ho haurà de comunicar immediatament a l'Ajuntament del Vendrell, via correu electrònic dirigit al Servei de Recursos Humans (serveirrhh@elvendrell.net), dins el termini de presentació d'instàncies.
Les sol·licituds s'han de presentar donant compliment al previst a la base cinquena i sisena de les Bases Generals, en relació amb l'acreditació de requisits i mèrits, i aniran acompanyades d'un currículum vitae.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia