sábado, 27 de julio de 2019

1 plaça de Tècnic/a Oficina de Promoció del Valencià (Plaça 13- F) al 50%, -A2- del Ayuntamiento de Alfafar

Anuncio del Ayuntamiento de Alfafar sobre bases de la convocatoria para la provisión en propiedad de una plaza de técnico de Promoción Oficial del Valenciano.
ANUNCIO
Por Decreto de la Alcaldía número 2019-1543 de 28 de junio de 2019, se ha resuelto aprobar las bases del citado Procedimiento de selección, con la redacción que sigue a continuación:
BASES ESPECÍFIQUES QUE HAN DE REGIR LA CONVOCATÒRIA PER A LA PROVISIÓ EN PROPIETAT D'UNA PLAÇA DE TÈCNIC/A OFICINA PROMOCIÓ DEL VALENCIÀ (GRUP A, SUBGRUP A2), 50 % JORNADA, PERTANYENT A l'ESCALA D'ADMINISTRACIÓ GENERAL.
BASE PRIMERA. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA. És objecte de la present convocatòria la provisió en propietat, mitjançant el sistema de concurs-oposició, d'una plaça de Tècnic/a Oficina de Promoció del Valencià (Plaça 13- F) vacant en la plantilla d'aquest Ajuntament, al 50 % jornada, enquadrada en el grup A, Subgrup A2, corresponent a l'escala d'administració general, compresa en l'oferta d'ocupació pública de 2017.
BASE TERCERA. CONDICIONS DELS/DE LES ASPIRANTS. Per a ser admès/a en el procés selectiu els/les aspirants hauran de reunir els següents requisits:a) Estar en possessió d'un títol de grau universitari, a més de tenir els certificats oficials administratius de Grau superior i de capacitació tècnica en Llenguatge administratiu de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.
b) Posseir la nacionalitat espanyola o, d'acord amb l'establert en l'art. 57 del Reial decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, sobre l'accés a determinats sectors de la funció pública dels nacionals dels altres Estats Membres de la Unió Europea.
c) Tenir més de 16 anys i no excedir de l'edat màxima de jubilació.
d) No patir malaltia o defecte físic que impedisca l'acompliment de les corresponents funcions del lloc.
e) No haver sigut separat, mitjançant expedient disciplinari del servei a l'Estat, a les Comunitats Autònomes o a les Corporacions Locals, ni trobar-se inhabilitat per a l'exercici de funcions públiques per sentència ferma.
f) Estar en possessió del justificant acreditatiu del pagament de la Taxa corresponent, l'incompliment d'aquest fet serà un requisit no esmenable.
Tots els requisits hauran de complir-se en l'últim dia de termini de presentació de sol·licituds i mantenir-se durant tot el procés objecte de la present convocatòria. En aquest sentit, es podran efectuar les comprovacions oportunes fins a arribar a la presa de possessió com a funcionari de carrera.
BASE QUARTA. SISTEMA SELECTIU El sistema selectiu serà el Concurs-Oposició.
BASE CINQUENA. PRESENTACIÓ DE LES INSTÀNCIES Les instàncies en què se sol·licite formar part en la present convocatòria es dirigiran al Sr. Alcalde-President de l'Ajuntament d'Alfafar, i s'hi podrà utilitzar la instància model que figura com a Annex II. Les instàncies es presentaran en el Servei d'Atenció al Ciutadà o en la forma que determina l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, Reguladora del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, durant el termini de 20 dies hàbils, a partir del següent de la publicació de l'extracte d'aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de l'Estat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia