miércoles, 4 de septiembre de 2019

1 Conserge per al CMCCB - Consorci del Museu Comarcal de la Conca de Barberà (Tarragona)

Es fa public l'acord de la Junta General del Consorci del Museu Comarcal de la Conca de Barberà de data 9 d'agost de 2019 que es transcriu literalment a continuació
«BASES QUE HAN DE REGIR LA CONTRACTACIÓ D'UN CONSERGE PER AL CONSORCI DEL MUSEU COMARCAL DE LA CONCA DE BARBERÀ I LA CONSTITUCIÓ D'UNA BORSA DE TREBALL.
Vista la necessitat de convocar un concurs-oposició per a la contractació d'un conserge per al Consorci del Museu Comarcal de la Conca de Barberà i la constitució d'una borsa de treball per a suplir possibles vacants o substitucions que puguin sorgir en la consergeria el Consorci del Museu Comarcal de la Conca de Barberà.
Vist allò que disposa l'article 95 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el reglament del personal al servei de les entitats locals, s'acorda:
PRIMER: Aprovar les bases que han de de regir el concurs-oposició per a la contractació d'un conserge per al Consorci del Museu Comarcal de la Conca de Barberà i la constitució d'una borsa de treball.
SEGON: Publicar el present acord al tauler d'edictes de l'Ajuntament de Montblanc, al BOPT i al DOGC.»
El contingut íntegre de les bases es troba en el tauler d'edictes de l'Ajuntament de Montblanc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia