miércoles, 18 de septiembre de 2019

borsa de treball per a una plaça de personal funcionari interí Administratiu C1. Ajuntament de la Torre de l'Espanyol (Tarragona)

La Junta de Govern Local en sessió nº 18 de data 05/09/2019 ha aprovat el següent:

1. Les bases i la convocatòria corresponent al procés selectiu de personal per a la constitució, regulació i selecció d'una bossa de treball per una plaça de personal funcionari interí/administratiu- Jornada completa- Grup C1.
2. El Text íntegre de les bases s'ha publicat a la seu electrònica de l'Ajuntament i BOPT. Adreça on es poden consultar les bases i els anuncis corresponents :: https://tauler.seu.cat/pagDetall.do?idEdicte=220135&idens=4315200000
3. El Termini per presentar sol·licituds 20 dies naturals, comptat a patir del dia següent de la publicació d'aquest anunci en el Butlletí oficial de la Província de Tarragona / Diari oficial de la Generalitat de Catalunya {del 19 de setembre al 8 d'octubre de 2019, a.i,}, comptant sempre des de la última data de publicació.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia