lunes, 30 de septiembre de 2019

3 places d'Agent de la Policia Local (C1), en torn lliure. Bases. Excm. Ajuntament de Sueca

Resultado de imagen de sueca ajuntamentAnunci de l'Excel·lentíssim Ajuntament de Sueca aprovació de bases i convocatòria per a la provisió de quatre places d'agent de la Policia Local, derivades de l'aprovació del Reial Decret 1449/2018, de 14 de desembre, per la jubilació voluntària d'agents de la Policia Local.
ANUNCI
Per Resolució de l'Alcaldia núm.: 1659/2019, de 23 de juliol, s'han aprovat les Bases específiques que han de regir la convocatòria per a la provisió, en propietat, de quatre places d'agent de la Policia Local per a l'Ajuntament de Sueca, derivades de l'aprovació del Reial Decret 1449/2018, de 14 de desembre i incloses en l'ampliació de l'Oferta d'Ocupació Pública de 2018.
CONVOCATÒRIA I BASES PER A LA SELECCIÓ DE QUATRE PLACES DE FUNCIONARIS/ÀRIES DE CARRERA DE L'AJUNTAMENT DE SUECA D'AGENT DE LA POLICIA LOCAL
BASE PRIMERA.- Objecte i publicitat de la convocatòria. És objecte de la present convocatòria la provisió en propietat de 4 places d'Agent de Policia Local de l'Excm. Ajuntament de Sueca, pertanyents a l'Escala d'Administració Especial, Subescala: Serveis especials, Classe: Policia Local i els seus auxiliars, grup C1, pertanyent a l'ampliació de l'oferta d'ocupació pública del 2018, aprovada per la Junta de Govern Local en sessió ordinària celebrada l'onze de març de dos mil dènou i publicada en el Butlletí Oficial de la Província de València núm. 65 de tres d'abril de dos mil dènou, derivada de l'aprovació del Reial Decret 1449/2018, de 14 de desembre, amb motiu de la jubilació voluntària de quatre Agents de la Policia Local. Sent proveïdes tres d'elles per torn lliure i una per mobilitat d'acord amb el que es preveu en el Decret 88/2001, de 24 d'abril, del Govern Valencià, pel qual s'estableixen les bases i criteris generals uniformes per a la selecció, promoció i mobilitat de totes les escales i categories de les policies locals i auxiliars de Policia Local de la Comunitat Valenciana.
Les places oferides per torn lliure seran incrementades, si escau, per la qual no fora coberta pel torn de mobilitat
De conformitat amb la Disposició Transitòria Setena de la Llei 17/2017, de 13 de desembre, es reserva el 30% de les places per a dones, en concret una plaça per a dones corresponent al torn lliure.
El procediment selectiu serà el d'OPOSICIÓ per al torn lliure i CONCURS per al de mobilitat.
Les presents bases es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província i en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i el seu extracte en el Butlletí Oficial de l'Estat, Així com en la seu electrònica de l'Ajuntament de Sueca/ Tauler d'anuncis de l'Ajuntament/ Oferta d'ocupació pública i selecció de personal. D'igual manera i preceptivament, es remetrà còpia íntegra de les bases a l'Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències, òrgan autonòmic que té atribuïda la titularitat de la competència en matèria de seguretat, amb anterioritat a l'inici del procés de selecció.
BASE SEGONA.- Requisits de les persones aspirants. Per a ser admès/a a el present procés selectiu per a accés a la funció pública local, serà necessari referits al dia en què finalitze el termini de presentació d'instàncies, complir els següents requisits:
Per al torn lliure:
a) Tindre la nacionalitat espanyola.
b) Estar en possessió del títol de Batxiller Superior, Formació Professional de 2n grau o equivalent o complides les condicions per a obtindre-ho en la data que finalitze el termini de presentació d'instàncies. L'equivalència haurà de ser reconeguda com a tal per l'Administració competent en cada cas concret i degudament acreditat en tal sentit pels aspirants.
c) No patir malaltia o defecte físic que impedisca l'acompliment de les corresponents funcions d'acord amb el quadre d'exclusions mèdiques establides en l'annex II, apartat A de l'ordre de 23 de novembre de 2005, de la Conselleria de Justícia, Interior i Administracions Públiques, per la qual s'estableixen els criteris mínims per a la selecció dels policies locals de la Comunitat Valenciana en les proves físiques, psicotècniques i reconeixement mèdic. I tindre una alçada mínima de 1,65 metres els homes i 1,60 metres les dones.
d) Haver complit díhuit anys i no excedir, si escau, l'edat màxima de jubilació forçosa.
e) No haver sigut separat mitjançant expedient disciplinari del servei de l'Estat, de les Comunitats Autònomes, de les Entitats Locals o de qualsevol una altra institució jurídic-pública, ni trobar-se inhabilitat per a l'exercici de les funcions públiques.
f) Mancar d'antecedents penals per delictes dolosos o tindre'ls cancel·lats.
g) Estar en possessió dels
permisos que habiliten per a la conducció de vehicles de les classes B i Al
fet que permeten la conducció de motocicletes amb unes característiques de potència que no sobrepassen els 25Kw, o una relació potencia/pes no superior a 0,16 Kw/Kg.
h) Comprometre's a portar armes de foc i, si cal, a utilitzar-les.
Per al torn de mobilitat:  ...
BASE TERCERA.- Forma i termini de presentació d'instàncies. Les instàncies sol·licitant prendre part en les proves, es dirigiran a l'Alcaldia de l'Ajuntament de Sueca, presentant-se en el Registre General d'aquest, durant el termini de 20 dies hàbils comptats a partir de l'endemà al de la seua publicació de l'extracte de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado. Les instàncies també podran presentar-se en la forma que determina l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia