viernes, 1 de marzo de 2013

2 beques per a completar la formació de titulats en matèria de promoció lingüística i traducció de llengües, especialment al valencià, en dependències de la Subdirecció General de Política Lingüística.

Primer.- Convocar la concessió, en règim de concurrència competitiva, de dos ( 2 ) beques per a completar la formació de titulats en matèria de promoció lingüística i traducció de llengües, especialment al valencià, en dependències de la Subdirecció General de Política Lingüística.
Segon.- Aprovar les bases que s’adjunten com a annex d’esta orde, per les quals es regix esta convocatòria.
ANNEX

Bases de la convocatòria per a la concessió de dos beques per a completar la formació de titulats en matèria de promoció lingüística i traducció de llengües, per mitjà de la realització de pràctiques professionals en les dependències de la Subdirecció General de Política Lingüística
Base primera. Objecte. Les beques que es regulen en estes bases tenen com a objecte completar i desenrotllar la formació acadèmica de jóvens titulats en Filologia o Traducció i Interpretació, a través de la realització de pràctiques professionals, en aquelles tasques relacionades amb la mencionada titulació que siguen adequades per a adquirir formació complementària i especialització.
Base segona. Nombre de beques i lloc de destinació dels beneficiaris. Es convoquen dos beques i les pràctiques es faran en la Subdirecció General de Política Lingüística de la Direcció General d’Innovació, Ordenació i Política Lingüística.
Base tercera. Requisits que han de reunir els sol·licitants1. Les persones que sol·liciten participar en la convocatòria hauran de reunir els requisits que s’esmenten a continuació, en la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds:
a) No ser major de 35 anys.
b) Estar en possessió del títol de llicenciat en Filologia o Traducció i Interpretació i que no hagen passat més de cinc anys des de la seua finalització.
c) Estar en possessió del nivell superior de valencià expedit per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià. (C2)
d) No haver sigut beneficiari de beques de pràctiques professionals en la Generalitat per un període igual o superior a 36 mesos. De conformitat amb el que establix la disposició transitòria segona del Decret 132/2009, de 4 de setembre, del Consell, pel qual es regula la concessió de beques, el mencionat termini començarà a computar-se a partir de la entrada en vigor de la mencionada norma (9.09.2009).
e) No trobar-se incurs en les prohibicions per a obtindre la condició de beneficiari, establides en l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
2. No podran optar a estes beques els qui en el moment de publicar-se la convocatòria ja estiguen disfrutant d’una beca de pràctiques professionals en la Generalitat, llevat que es concórrega a la mateixa beca que s’està disfrutant o que resten menys de dos mesos per a la seua finalització.
Base quarta. Duració de la beca i pròrroga. 1. El període de duració de les beques serà de dotze mesos des de la data que s’indique en la resolució de concessió, que serà publicada en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana, i quedaran condicionats els mesos que falten per a completar eixe període, que correspondrà a l’any 2014, al fet que hi haja consignació pressupostària suficient en eixe exercici. 
2. El període de duració podrà prorrogar-se sense necessitat de nova convocatòria per un període màxim de dotze mesos addicionals, sempre que hi haja la disponibilitat pressupostària en els pressupostos de la Generalitat de 2014 i 2015 i l’exercici de l’activitat que s’estiga efectuant així ho requerisca o aconselle.
Base quinta. Dotació econòmica individual i pagament de la beca. 1. La dotació econòmica de cada una de les beques serà de mil (1.000) euros mensuals bruts, ..
Base sexta. Termini, lloc i forma de presentació de les sol·licituds1. El termini de presentació de sol·licituds serà de 15 dies hàbils, comptats a partir de l’endemà de la publicació d’esta convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 2 al 21 de març de 2013,a.i.}
2. Les persones aspirants a obtindre una beca presentaran, exclusivament per via electrònica, la sol·licitud dirigida a la Subdirecció General de Política Lingüística de la Direcció General d’Innovació, Ordenació i Política Lingüística. Completaran el currículum de forma íntegra segons els models normalitzats que estaran accessibles en la seu electrònica de la Generalitat www.gva.es, omplint els formularis disponibles, a fi de poder obtindre l’autobaremació inicial dels mèrits adduïts en el currículum, que es calcularà de manera automàtica a partir de la informació aportada en este.
3. El formulari de sol·licitud incorpora una declaració responsable per mitjà de la qual el sol·licitant manifesta, sota la seua responsabilitat, que totes les dades incloses en la sol·licitud i en el currículum que adjunta són verídiques i que es troba en possessió de la documentació que així ho acredita i queda a disposició de la Generalitat per a la comprovació, el control i la inspecció posterior que es consideren oportuns.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia