jueves, 2 de julio de 2009

Denia: subvencions destinades a la rehabilitació de façanes i cobertes d’edificis i vivendes en el Casc Històric Antic de Dénia per a l’exercici 2009.

AJUNTAMENT DE DÉNIA. Bases de la convocatòria per a la concessió de subvencions destinades a la rehabilitació de façanes i cobertes d’edificis i vivendes en el Casc Històric Antic de Dénia per a l’exercici 2009.
Objectius.- Les subvencions regulades en la present proposta de bases tenen com a objectiu concedir ajuts econòmics a fons perdut a atorgar per l’Excm. Ajuntament de Dénia a compte del pressupost del propi Ajuntament, partida número 432.780.00, amb una quantia de 150.000,00 € per a l’exercici 2009, mitjançant procediment de concurrència competitiva, amb l’objectiu de fomentar les actuacions de rehabilitació relacionades amb l’adequació de façanes i cobertes d’edificis de vivendes existents del casc històric del municipi de Dénia, per tal de fomentar:
1-. En general, l’embelliment, la recuperació i la millora dels edificis. Així com, la millora de la qualitat dels habitatges.
I així, fomentar la millora de les condicions de vida dels seus ocupants.
2-. El desenvolupament d’elements dinamitzadors de l’activitat social i econòmica del municipi de Dénia.
3-. La revalorització d’aquest espai urbà per a garantir llur ús i gaudi a tots els ciutadans.
Requisits dels beneficiaris. a). Podran sol·licitar aquestes subvencions les persones físiques o jurídiques, les agrupacions de persones físiques o jurídiques, públiques o privades, les comunitats de bens o altra unitat econòmica o patrimoni separat, que tot i no comptar amb personalitat jurídica, que promouen les obres i que acrediten, si s’escau, l’adopció dels acords necessaris que conforme a la legislació civil siguen exigibles per a la realització de les obres.
Sol·licituds.- L’interessat sol·licitarà la subvenció per mitjà de l’imprès de sol·licitud normalitzat, que s’adjuntarà a la convocatòria, el qual es presentarà al Registre General de l’Ajuntament de Dénia o per qualsevol dels mitjans reconeguts per la Llei de Procediment Administratiu Comú, en la forma i en els terminis contemplats en aquestes bases.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia