miércoles, 4 de julio de 2012

ajudes a la difusió del llibre i la lectura en fires del llibre nacionals i internacionals.

Primer.- Es convoca la concessió d’ajudes a les associacions del sector del llibre i empreses editorials de la Comunitat Valenciana, destinades a sufragar aquelles activitats que suposen la difusió i promoció del sector en les fires del llibre, i s’aproven les bases per les quals es regix esta convocatòria i els models referents a la instància de sol·licitud (annexos I i II)
Segon.- L’import global màxim destinat a estes ajudes serà de 88.353 euros, ... 

Bases de la convocatòria per a l’adjudicació d’ajudes a la difusió del llibre i la lectura en fires del llibre nacionals i internacionals per a 2012
Primera. Objecte. 1. Seran objecte d’ajuda les activitats següents:
a) La participació amb un estand en les fires del llibre de l’Estat espanyol.
b) El finançament de les borses de viatge que permeten l’assistència a les fires del llibre internacionals.
c) L’organització, la gestió i la participació en les fires del llibre en les ciutats d’Alacant, Castelló i València.
d) L’organització, la gestió i la participació en les fires del llibre d’ocasió en les ciutats d’Alacant, Castelló i València.
2. S’exclouen expressament de la present ajuda els gastos protocollaris i de representació.
Segona. Gastos subvencionables. Estes ajudes contribuiran al finançament fins al 50% de les activitats indicades en els apartats a) i b) i fins al 100% de les activitats previstes en els apartats c) i d) de la base primera de la convocatòria. Estes activitats estaran datades entre l’1 de juliol de 2011 i la data de finalització de presentació de sol·licituds.
Tercera. Beneficiaris. 1. Podrán sol·licitar estes ajudes les associacions d’editors, llibrers, escriptors, il·lustradors i tipògrafs, i les empreses editorials la seu i l’activitat de les quals radique en la Comunitat Valenciana.
2. Les associacions d’editors, llibrers, escriptors, il·lustradors i tipògrafs podran optar a les activitats descrites en la base primera, apartats a), b) i c).
3. Les associacions de llibrers d’ocasió de la Comunitat Valenciana podran optar a l’activitat descrita en la base primera, apartat d).
4. Per als apartats c) i d) de la base primera, referits a l’organització i gestió, en el cas que concórrega en una mateixa ciutat més d’una associació, estes hauran d’arribar a un acord per al muntatge conjunt d’una única fira.
5. Les empreses editorials que com a empresa individual desitgen participar en les fires del llibre internacionals podran optar a l’activitat descrita en la base primera, apartat b).
Quinta. Termini de les sol·licituds i documentació a presentar. 1. El termini de presentació de sol·licituds serà de 15 dies hàbils comptats des de l’endemà de la publicació de la present orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia