miércoles, 25 de julio de 2012

subvencions al foment de l’ocupació protegida per a persones amb discapacitat en centres especials d’ocupació i enclavaments laborals per a l’exercici 2012.

1. Objecte i àmbit. 1. L’objecte de la present orde és establir un programa d’ajudes destinades a promoure i facilitar la integració laboral de persones amb discapacitat en l’àmbit de la Comunitat Valenciana.
2. El règim d’ajudes aplicable serà el determinat en els articles següents. 
3. Totes les accions subvencionables hauran de realitzar-se en l’exercici 2012, sense perjuí dels terminis de justificació previstos per a cada tipus d’ajudes.
2. Accions susceptibles de suport. 1. Les ajudes previstes en la present orde aniran destinades a:
A. Ajudes a centres especials d’ocupació, d’acord amb el que establixen les corresponents resolucions administratives de qualificació:
a) Projectes de creació d’ocupació estable.
b) Manteniment de llocs de treball.
c) Unitats de suport a l’activitat professional
d) Projectes d’inserció a través de CEO+ I
B. Contractació de treballadors amb discapacitat per empreses ordinàries:
– Programa de suport a la contractació indefinida a través d’enclavaments laborals.
2. Les ajudes que es concedisquen a l’empara de la present orde tindran la consideració de subvencions públiques i es regiran, en allò no disposat en esta, per la normativa a què fa referència la disposició addicional quarta de la present orde.
3. Beneficiaris de les ajudes. Podran ser beneficiaris de les ajudes previstes en la present orde:
a) Per a les ajudes a què es referixen les lletres a), b), i c) de l’article 2.1.a, els titulars dels centres especials d’ocupació l’activitat dels quals es realitze a la Comunitat Valenciana que complisquen els requisits establits en la present orde per a cada programa d’ajudes.
b) Per a les ajudes a què es referix l’apartat 2.1.A.d els centres especials d’ocupació hauran de comptar en els seus estatuts socials amb la referència explícita sobre el seu caràcter d’empresa d’inserció de treballadors amb discapacitat (CEO+I).
c) Per a les ajudes a què es referix l’apartat 1.b de l’article 2, les empreses col·laboradores que, d’acord amb allò regulat en el Reial Decret 290/2004, de 20 de febrer, contracten amb caràcter indefinit treballadors amb discapacitat procedents d’un enclavament laboral.
En cap cas podran resultar beneficiàries les agrupacions de persones físiques o jurídiques, públiques o privades, les comunitats de béns o qualsevol altre tipus d’unitat econòmica o patrimoni separat que, inclús no tenint personalitat jurídica, puguen realitzar les actuacions que donarien dret a les ajudes.
6. Presentació de sol·licituds i documentació. 1. Les sol·licituds per a l’obtenció de les ajudes regulades per la present orde hauran de dirigir-se al Servef i es presentaran en model normalitzat en la Direcció General del Servef per a les ajudes compreses en el títol II de la present orde i en la corresponent Direcció Territorial d’Ocupació del Servef, o òrgan que la substituïsca, ...

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia