martes, 3 de julio de 2012

ajudes per a l’exercici d’activitats de les associacions del sector del llibre de la Comunitat Valenciana.

1.- Convocar un concurs públic per a la concessió d’ajudes a les associacions del sector del llibre de la Comunitat Valenciana destinades a sufragar les seues activitats i s’aproven les bases per les quals es regix esta convocatòria i els models d’instància de sol·licitud (annexos I i II).
2.- L’import global màxim destinat a estes ajudes serà de 24.978 euros i es farà efectiu amb càrrec al pressupost de l’any 2012 de la Generalitat.
Bases de la convocatòria per a l’adjudicació d’ajudes per a l’exercici d’activitats de les associacions del sector del llibre de la Comunitat Valenciana per a 2012.
1.- Objecte. Seran objecte d’ajuda les activitats següents:
a) L’organització de congressos, trobades, cicles de conferències, meses redones, exposicions i cursos sobre temes específics d’estos collectius professionals, així com l’edició de publicacions (revistes, índexs, catàlegs, etc.) relacionades amb l’activitat d’estos col·lectius.
b) Els gastos de funcionament generats per l’activitat d’estes associacions.
2.- Gastos subvencionables
1. Programes d’activitats. Se subvencionaran fins al màxim del 100% els gastos ocasionats per l’execució d’activitats previstes en la base primera, apartat a).
2. Gastos de funcionament. Se subvencionarà fins a un 25% dels gastos de funcionament generats per l’activitat de les associacions, excloent els gastos de caràcter protocol·lari i de representació.
3. Els gastos que es poden finançar han d’estar compresos des de l’1 de juliol de 2011 fins a la data de finalització de presentació de sollicituds.
3.- Requisits dels beneficiaris. 1. Podran sol·licitar estes ajudes totes les associacions d’il·lustradors, tipògrafs, escriptors, editors i llibrers la seu i activitat de les quals radique a la Comunitat Valenciana.
4. També podran ser beneficiaris els centres valencians a l’exterior regulats per la Llei 11/2007, de 20 de març, de la Generalitat, de Comunitats de Valencians a l’Exterior que estiguen registrats en el Registre de Centres Valencians a l’Exterior, adscrit a la Direcció General de la Generalitat competent en matèria de comunitats de valencians a l’exterior, sempre que complisquen les condicions exigides en les bases d’esta convocatòria.
5.- Termini de les sol·licituds i documentació a presentar. 1. El termini de presentació de sol·licituds serà de 15 dies hàbils comptats des de l’endemà de la publicació de la present orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. {del 4 al 20 de juliol de 2012, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia