lunes, 16 de julio de 2012

Ajuntament de Dénia. Informació pública de la suspensió de llicències amb motiu de la redacció del nou pla general urbà.

El Ple de l’Ajuntament en sessió ordinària celebrada el dia 28 de juny de 2012, va adoptar l’acord de suspensió de concessió de llicències a efectes de realitzar els estudis necessaris i confeccionar els documents legalment exigibles, per a la redacció del nou pla general que substituïsca l’actual pla general transitori.
La part dispositiva diu:
«Suspendre la concessió de llicències en els àmbits i d’acord amb les condicions que es concreten seguidament:
– Delimitació de l’àrea objecte de la suspensió: en la totalitat del territori del municipi de Dénia, excepte en el sòl urbà en quant a las llicències d’edificació i activitat.
– Raons de la suspensió: la realització dels estudis necessaris i la confecció dels documents legalment exigibles per a la redacció d’un nou pla general que substituïsca l’actual pla general transitori.
– Durada de la suspensió: un any des de que es publique l’acord de suspensió que adopte el Ple de la corporació en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. En tot cas serà d’aplicació allò previst en el referit article 101.3 i 5, (Llei Urbanística Valenciana) respecte als efectes de la exposició al públic dels instruments de planejament i de la seva aprovació definitiva.
– Objecte de la suspensió: es suspén el tràmit i concessió de tot tipus de llicències de segregació, parcel·lació, edificació i d’activitat, així com de programació de sòl en tot el terme municipal, excepte en el sòl urbà, on es podran sol·licitar llicències d’edificació i d’activitat. Així mateix, s’exceptuen les programacions de sòls incloses en unitats d’execució o sectors en sòl urbà o urbanitzable, en els quals l’Ajuntament de Dénia haja actuat en la seva programació, be aprovant bases de programació o mitjançant qualsevol altres tipus d’acords d’aprovació o conveni.»

Cosa que es fa pública en compliment de l’acord adoptat, sent efectiva la suspensió de llicències a partir del dia següent al de la publicació del present anunci en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana, en les condicions i terminis establerts en l’acord transcrit.
Dénia, 29 de juny de 2012.–

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia