viernes, 4 de mayo de 2012

ajudes Comerç Innova i Continuïtat Empresarial a la pime comercial per a l’exercici 2012.

1. Objecte i àmbit.- 1. Mitjançant esta orde s’establixen les bases reguladores i s’efectua la convocatòria per a la concessió d’ajudes destinades a la millora de competitivitat i el foment de la qualitat i la innovació de les pimes comercials, a través dels projectes Comerç Innova i Continuïtat Empresarial per a les actuacions que s’indicaran, d’acord amb les consignacions pressupostàries que per a l’exercici 2012 establisca la Llei de Pressupostos de la Generalitat.
2. Les accions susceptibles de suport són les establides en esta orde per a cada tipus d’ajuda, i se subjectaran al que disposen els apartats següents:
a) Els sol·licitants podran executar els projectes, durant l’exercici 2012, una vegada presentada la sol·licitud o sol·licituds, sense esperar que la concessió de l’ajuda es produïsca i sense que això prejutge la decisió que finalment s’adopte. Els projectes iniciats amb anterioritat a la data de presentació de la sol·licitud no seran considerats objecte de suport.
b) Es podrà subcontractar l’activitat objecte de la subvenció fins al 100% d’esta, i en este cas caldrà ajustar-se al que disposa l’article 29 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
5. Beneficiaris.- 1. Podran ser beneficiaris de les ajudes previstes en esta orde les empreses, qualificades com a pimes, que exercisquen o exerciran l’activitat comercial a la Comunitat Valenciana, en alguna de les següents activitats de la divisió 6 de l’Impost d’Activitats Econòmiques:
Grups 613, 614 i 615 de l’agrupació 61, excepte els epígrafs 614.1, 614.4, 615.1 i 615.5
– Tots els grups de l’agrupació 64, excepte el 646 i 647.5
– Tots els grups de l’agrupació 65, excepte els 654 i 655 i l’epígraf 652.1
En cap cas seran objecte de suport les activitats de reparació i manteniment.
2. Els beneficiaris indicats en el punt anterior hauran de complir els requisits següents:
a) Estar legalment constituïts
b) No estar sotmesos a les prohibicions, per a obtindre la condició de beneficiari, establides en l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
c) Dur a terme els projectes d’actuació als seus establiments comercials ubicats a la Comunitat Valenciana
d) Materialitzar les actuacions en establiments comercials preexistents i en nous establiments comercials per l’ampliació d’empresa preexistent o per la continuïtat empresarial definida en l’article 18 d’esta orde, ubicats almenys en planta baixa (llevat que es tracte de comerç agrupat físicament); estar vinculats directament a una activitat comercial prevista en el punt anterior i no estar destinats a funcions productives o de transformació.
e) Complir la normativa vigent emanada d’esta Conselleria quant a la seua inscripció en els registres que pertoquen.
8. Presentació de sol·licituds i termini.- 1. Les sol·licituds, per a l’obtenció de les ajudes regulades per esta orde, hauran d’adreçar-se a la Direcció General de Comerç i Consum i es presentaran, una per cada ajuda i establiment que se sol·licite, si pertoca, utilitzant l’imprés i annex normalitzats, als corresponents servicis territorials de Comerç i Consum o en qualssevol altra de les formes establides en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i Procediment Administratiu Comú.
Així mateix, podrà realitzar-se la presentació telemàtica de les sollicituds i per a això s’accedirà al catàleg de servicis públics interactius de la Generalitat, accessible a través de <www.tramita.gva.es> i se seleccionarà el servici corresponent.
4. La informació d’esta convocatòria i els impresos normalitzats de sol·licitud estaran disponibles a la pàgina web de la Generalitat <www.gva.es>, a partir del dia que es publique en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.
5. El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils a partir de la publicació d’esta orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{des del 3 fins al 25 de maig de 2012,a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia