viernes, 4 de mayo de 2012

ajudes econòmiques destinades a ajuntaments i mancomunitats de municipis que realitzen activitats de promoció de l’ús del valencià durant l’any 2012.

Primer.- Es convoquen ajudes econòmiques per als ajuntaments i mancomunitats de municipis de la Comunitat Valenciana destinades a la realització de programes i activitats de promoció de l’ús oficial i social del valencià durant l’any 2012.
Segon.- S’aproven les bases de la convocatòria, el model de sol·licitud i dels documents que s’adjunten com a annexos I, II, III i IV.
Tercer.- Les mencionades ajudes, per un import global màxim de 140.000 euros,...

ANNEX I
Objecte de la convocatòria.-Seran objecte de subvenció les activitats de promoció de l’ús del valencià realitzades, durant l’any 2012, pels ajuntaments i mancomunitats de municipis de la Comunitat Valenciana, segons les bases següents:
Beneficiaris.- Poden optar a les ajudes els ajuntaments i les mancomunitats de municipis de la Comunitat Valenciana.
Objectius.- Subvencionar els següents programes referits a activitats de promoció de l’ús del valencià:
Programa A. Retolacions i senyalitzacions. Retolar, exclusivament en valencià, els indicadors de vies urbanes, la senyalització dels edificis municipals i la senyalització de camins; se subvencionen els gastos d’adquisició i de realització dels indicadors.
Programa B. Campanya municipal de sensibilització i promoció de l’ús del valencià. L’objectiu és promocionar l’ús del valencià en els diversos àmbits d’actuació municipal. Se subvencionen les campanyes que tinguen com a objecte incidir en l’àmbit públic amb la finalitat de donar suport a l’ús del valencià en la comunicació social i facilitar-ne la utilització per part dels ciutadans.
Programa C. Creació i funcionament d’oficines municipals de promoció de l’ús del valencià (OPV).
L’oficina ha d’estar dotada de personal especialitzat. Ha de disposar, com a mínim, d’una persona tècnica en promoció lingüística, el lloc de treball de la qual ha de tindre unes característiques semblants a les que, per a la mateixa funció, tenen els llocs corresponents en la Generalitat.
Sol·licitud.- La sol·licitud ha de ser firmada per la persona que ocupe la presidència de l’entitat local o pel representant legalment establit.
Les instàncies, que s’han d’ajustar al model que figura com a annex II, s’han de dirigir a la Direcció General de Patrimoni Cultural de la Conselleria de Turisme, Cultura i Esport, i s’han de presentar, amb la informació i la documentació requerides en esta convocatòria, en el Registre General d’esta conselleria, en els de les direccions territorials de Turisme, Cultura i Esport d’Alacant, Castelló o València,...
L’imprés de sol·licitud estarà disponible en la Conselleria de Turisme, Cultura i Esport, en Internet <www.cefe.gva.es/subval>.
El termini de presentació d’instàncies serà de 15 dies hàbils comptadors a partir de l’endemà de la publicació d’esta orde.{des del 3 fins al 19 de maig de 2012,a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia