viernes, 4 de mayo de 2012

Borsa de Treball de psicòleg per a la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives de Vinaròs (UPCCA)



1.- OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA. L'objecte de la present convocatòria és la formació d'una Borsa de Treball de psicòleg per a la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives de Vinaròs (UPCCA), grup A, subgrup A1 (laborals), en previsió de futures contractacions temporals.
La jornada de treball podrà ser a temps parcial, i s’adaptarà als horaris de funcionament de la UPCCA de Vinaròs.
El procés selectiu es realitzarà per mitjà del sistema de concurs amb una entrevista de caràcter obligatori.
3.- REQUISITS DELS ASPIRANTS.Per a ser admesos en la realització de les proves els aspirants hauran de reunir els següents requisits en la data en què acabe el termini de presentació d'instàncies:
- Tindre la nacionalitat espanyola, d’algun dels estats membre de la Unió Europea o estrangera en els termes establerts a l’art. 57 de la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic.
- Tindre complits 16 anys, i no excedir de l’edat màxima de jubilació forçosa.
- Tindre la capacitat funcional per al desenvolupament de les tasques de psicòleg de UPPCA.
- No haver sigut separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les Administracions Públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les Comunitats Autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per a l’accés al cos o escala de funcionari, o per a exercir funcions similars a les que es desenvolupen en el cas de personal laboral, el qual haja sigut separat o inhabilitat. En el cas de ser nacional d’un altre Estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver estat sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedisca, en el seu Estat, en el mateixos termes, l’accés a l’ocupació pública. 
- Tindre la llicenciatura en psicologia.
- Tindre experiència i formació específica reconeguda oficialment en l’àmbit de l’atenció o prevenció de les drogodependències i trastorns addictius de conformitat amb el previst en l’art. 4.2 del Decret 33/2010, de 3 de setembre. 
4.- PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES.
En les instàncies, els aspirants sol·licitaran prendre part en la convocatòria, hauran de manifestar que reuneixen tots i cada un dels requisits exigits en la base tercera, i es comprometran a acreditar-los documentalment quan els fóra exigit. Es dirigiran a l'Alcalde de la Corporació i es presentaran en el Registre General de l'Ajuntament o en la forma prevista en l'art. 38.4 la Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i Procediment Administratiu Comú.
Els drets d’examen es fixen en 30€. L’import de la taxa, es farà efectiu en règim d’autoliquidació, mitjançant l’imprès establert a tal efecte per l’Ajuntament de Vinaròs, i que estarà a disposició dels aspirants a l’oficina de Rentes i Exaccions de l’Ajuntament de Vinaròs (Pl. Parroquial, núm. 12, baixos).
A la instància s'acompanyarà el document justificatiu de l’abonament dels drets d’examen, fotocòpia compulsada del DNI, de la titulació exigida, així com dels documents acreditatius dels mèrits a què fa referència la base octava. Sense que puguen valorar-se més mèrits que els presentats en aquest moment. També s’haurà d’aportar una proposta d’activitats per a Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives de Vinaròs, que tindrà una extensió màxima de 7 fulls DIN-4, per una cara.
El termini per a la presentació de sol·licituds serà del 30 d’abril a l’10 de maig de 2012.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia