miércoles, 25 de septiembre de 2019

borsa de treball de conserge operari de serveis múltiples del poliesportiu, de l'Ajuntament de La Pobla Llarga

Resultado de imagen de comarca la pobla llargaAnunci de l'Ajuntament de La Pobla Llarga sobre bases reguladoras del procés selectiu per a constituir una borsa de treball de conserge operari de serveis múltiples del poliesportiu a l'objecte de atendre les substitucions, cobrir el lloc de treball vacant i les necessitats temporals.
anunci
PRIMERA. Objecte de la convocatòria La present convocatòria té com a objecte la constitució mitjançant concurs d'una borsa de treball per a cobrir, de manera urgent, les diferents necessitats dels lloc de treball de conserge operari de serveis múltiples del Poliesportiu que té naturalesa laboral.
Les contractacions com a personal laboral es faran per l'ordre de prelació de la borsa de treball resultant del concurs.
Les places a cobrir hauran d'estar dotades pressupostàriament (codi de lloc de treball nº 56 de la Relació de Llocs de treball, amb les funcions que per aquest lloc es consignen) vacants, o bé es faran les contractacions per cobrir absències temporals amb reserva de plaça (incapacitat temporal i assimilats, vacances, comissions de serveis, excedències amb reserva, o qualsevol altra substitució prevista a l'ordenament jurídic), o per cobrir necessitats temporals en serveis essencials.
Aquesta borsa de treball de CONSERGE OPERARI DE SERVEIS MULTIPLES DEL POLIESPORTIU substituirà les bosses actualment vigents.
1.2 Seran retribuïts de conformitat amb les consignacions establides a aquest efecte en el Pressupost de 2018 i successius (també en la R. L. T) -termini de durada de la Borsa- per a cada lloc de treball.
1.3 La Borsa tindrà una durada màxima fins a 31 de desembre de 2021, sense perjudici que poguera prorrogar-se per un termini màxim de sis mesos per al cas que a la data de finalització romangueren les circumstàncies de necessitat que porten al nomenament de personal Funcionari Interí i encara no estiguera en vigor una nova bossa.
TERCERA. Publicitat de la convocatòria i les seues bases La convocatòria es farà pública en el Butlletí Oficial de la Província, tauler d'anuncis de la corporació i en la pàgina web i xarxes socials de l'Ajuntament.  www.lapoblallarga.es
De conformitat amb l'article 45.1.b de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú, es fixa com a mitjà de comunicació dels actes integrants d'este procediment selectiu la publicació en el tauler d'anuncis, xarxes socials i en la pàgina web: www.lapoblallarga.es
Amb caràcter general, no s'efectuaran notificacions individuals derivades de la convocatòria, tret de la resolució d'al·legacions o recursos.
QUARTA. Condicions mínimes d'admissió d'aspirants Posseir nacionalitat espanyola, o la d'un país membre de la Unió Europea, o la de qualsevol d'aquells Estats a què en virtut de tractats internacionals celebrats per aquella i ratificats per Espanya, s'apliqui la lliure circulació de treballadors en els termes en què esta es troba definida en el tractat constitutiu de la Unió Europea, i en els termes que preveu l'article 57 del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic. Els aspirants de nacionalitat no espanyola hauran d'acreditar per mitjà de declaració responsable o d'un altre mitjà admès en dret, tindre un coneixement adequat de l'idioma espanyol, podent exigir-los, si és el cas, la superació de proves amb tal finalitat.
Haver complit setze anys i no excedir, si és el cas, de l'edat màxima de jubilació forçosa o d'aquella altra que puga establir-se per llei.
Posseir les capacitats i aptituds físiques i psíquiques que siguen necessàries per a l'exercici de les corresponents funcions o tasques.
No haver sigut separat per mitjà d'expedient disciplinari del servici de qualsevol de les Administracions Publiques, ni trobar-se inhabilitat per a l'exercici de les funcions públiques. Els aspirants de nacionalitat diferent a l'espanyola, igualment, no hauran de trobar-se inhabilitats o en situació equivalent ni haver sigut sotmesos a sanció disciplinària o equivalent que impedisca en els mateixos termes en el seu estat l'accés a l'ocupació pública. La instància inclourà declaració responsable de no estar incurs en cap causa d'inhabilitació i de no haver estat separat del servei
Titulació: Agrupacions profesionals, sense cap titulació exigida.
Posseir el carnet de conduir B.
Certificat de Delictes de Naturalesa Sexual per a treballar amb menors.
Carnet manipulador de productes fitosanitari en vigor.
D'acord amb allò establert en el Reial Decret Legislatiu 1/2013, de 29 de novembre, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei General de Drets de les persones amb Discapacitat i de la seua inclusió social, en el present procediment selectiu seran admeses les persones amb discapacitat en igualtat de condicions que la resta d'aspirants.
Les condicions personals d'aptitud per a l'exercici de les funcions corresponents als llocs de treball objecte d'aquesta convocatòria s'acreditaran mitjançant certificat expedit per facultatiu acreditat.
QUINTA. Forma i termini de presentació d'instàncies Les persones interessades a participar en la convocatòria hauran d'omplir i presentar la instància corresponent que figura com annexe I. Les sol·licituds es presentaran en el Registre d'Entrada d'aquest Ajuntament, o en qualsevol de les formes establides en l'article 16.4 de la Llei 39/2015, en el termini de quinze dies naturals comptats a partir de l'endemà al de la publicació de l'anunci de la convocatòria al B. O. P. {del 26 de setembre al 10 de octubre de 2019, a.i.}, vista la urgència de la convocatòria, i vist igualment les necessitats peremptòries de cobrir el lloc de treball.
La sol·licitud inclourà una declaració responsable de reunir tots els requisits i capacitats funcionals, així com comprometre's a prestar jurament o promesa, en cas de resultar seleccionat, de conformitat amb l'RD 707/1979 de 5 d'abril, així com de no trobar-se en alguna de les causes d'incapacitat o incompatibilitat establides en la Llei 53/1984 i normativa de desenvolupament aplicable per a contractar amb l'Ajuntament.
Fotocòpia compulsada del DNI espanyol o passaport.
Original o fotocòpia compulsada de la titulació acadèmica.
Original o fotocòpia compulsada del carnet de conduir.
Original o fotocòpia compulsada Certificat de delictes de Naturalesa Sexual per a treballar amb menors.
Si escau, la documentació acreditativa d'estar en possessió dels mèrits que si escau s'al·leguen, mitjançant originals o fotocòpies compulsades. No es tindran en compte els mèrits que no s'aporten i acrediten degudament en el termini de presentació d'instàncies. La documentació per a acreditar els mèrits que componen la fase de concurs serà:
En el mèrit del valencià, certificacions expedides per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià o organisme equivalent.
En el mèrit de l'experiència professional, certificacions de serveis prestats expedides per l'òrgan competent de l'administració corresponent (vida laboral i contractes de treball, etc..).
Les persones amb diversitat funcional que acrediten discapacitat igual o superior al 33% i que necessiten adaptacions de temps i de mitjans, ho manifestaran en la instància i aportaran certificació de la conselleria o òrgan competent d'altra administració pública que acredite el grau de discapacitat igual o superior al 33%, així com un dictamen tècnic facultatiu emés per l'òrgan tècnic competent de qualificació del grau de diversitat funcional, sobre l'adaptació de temps i de mitjans escaient.
Original o fotocòpia compulsada del carnet de manipulador de productes fitosanitaris.
Els aspirants queden vinculats per les dades que hagen fet constar en les seues sol·licituds.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia