miércoles, 13 de marzo de 2019

Operari de serveis múltiples i Enterrador categoria de peó especialitzat, (AP), Bases. Ajuntament de Guadassuar

Anunci de l'Ajuntament de Guadassuar sobre acord de la Junta de Govern del dia 28 de gener de 2019, d'aprovació de les bases per a la selecció, pel sistema de concurs-oposició, de dos places de lloc de treball d'operari de serveis múltiples i enterrador categoria de peó especialitzat, escala administració especial, de la plantilla de personal laboral d'esta Corporació, grup de classificació AP, places pertanyents a l'oferta d'ocupació pública 2018, publicada en BOPV nº 38, de 22 de febrer del 2018.
ANUNCI
La Junta de Govern, en compliment de la delegació efectuada per Resolució de la Presidència A0232306.R15, ha acordat, en sessió ordinària de 28 de gener de 2019, aprovar les bases definitives, que a continuació es transcriuen, per a la selecció, pel sistema de concurs-oposició, de dos places del lloc de treball d'operari de Serveis Múltiples, i enterrador categoria de peó especialitzat, escala Administració Especial, de la plantilla de personal laboral d'aquesta Corporació grup de classificació AP, places pertanyents a l'oferta d'ocupació pública ajuntament de Guadassuar 2018, publicada en BOPV nº 38 del 22 de febrer del 2018.
BASES PER SELECCIONAR DE PERSONAL LABORAL, DOS OPERARI DE SERVEIS MÚLTIPLES I ENTERRADORS PER CONCURS-OPOSICIÓ AJUNTAMENT DE GUADASSUAR
1.- OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA És objecte d'aquestes bases la cobertura pel sistema de concurs-oposició de dos places escala Administració Especial d'operari de Serveis Múltiples, i enterrador categoria de peó especialitzat, de la plantilla de personal laboral d'aquesta Corporació grup de classificació AP, places pertanyents a l'oferta d'ocupació pública ajuntament de Guadassuar 2018, publicada en BOPV nº 38 del 22 de febrer del 2018.
En el mateix procés de selecció es constituirà una borsa de treball en els candidats que superen el procés de selecció però no disposen de plaça, amb la finalitat de ser contractats en situacions de necessitat de personal per llicencies, permisos, situacions sobrevingudes, acumulació de tasques...etc.
1.1.- Característiques del lloc de treball i funcions.1. El lloc està vinculat a l'àrea de treballs de serveis municipals de l'Ajuntament de Guadassuar i adscrit al funcionament i manteniment de totes les instal·lacions de propietat municipal i especialment vies públiques, parcs i jardins, xarxes d'aigua i clavegueram, mobiliari urbà i funcions de soterrada. ...
2- PUBLICITAT Les presents Bases es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província de Valenciana, l'anunci de la convocatòria en extracte en el Butlletí Oficial de l'Estat, a través de la xarxa d'Internet Municipal (www.guadassuar.es.) i en el Tauler d'Edictes de la Corporació.
3.- REQUISITS DE LES PERSONES ASPIRANTS Per a prendre part en les proves de selecció, serà necessari :
1.1 Requisits genèricsa) Tenir la nacionalitat espanyola, sense perjudici del que disposa l'art. 57 de Reial Decret Legislatiu 5/2015 , de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l' Empleat Públic, quant a l'accés a l'ocupació pública de nacionals d'altres Estats.
b) Posseir la capacitat funcional per al desenvolupament de les tasques.
c) Tenir complerts setze anys i no excedir, si escau, de l'edat màxima de jubilació forçosa.
d) No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les Administracions Públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per a l'accés al cos o escala de funcionari, o per exercir funcions similars a les que desenvolupaven en el cas del personal laboral, en què hagués estat separat o inhabilitat. En el cas de ser nacional d'un altre Estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver estat sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, al seu Estat, en els mateixos termes l'accés a l'ocupació pública.
e) Estar en possessió del certificat de escolaritat o equivalent, o en condicions d'obtindre'l en la data en que finalitze el termini de presentació d'instàncies.
f) No patir malaltia o defecte físic que impedeixi l'exercici de la funció pública.
g) No estar sotmès a causa d'incapacitat de les establertes en la normativa vigent de Funció pública.
h) Estar en possessió de permís de conduir de vehicles de la classe C1.
i) No exigeix estar en possessió de cap titulació del sistema educatiu.
4.- FORMA I TERMINI DE PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES. Les instàncies sol·licitant prendre part en la present convocatòria es dirigiran al Sr. Alcalde President de l'Ajuntament de Guadassuar (València), presentant-se en el Registre Electrònic General de l' Ajuntament, a través de la seu electrònica (www.guadassuar.es_ Tràmits On line-seu electrònica) durant un termini de 20 dies hàbils a partir del següent al de la publicació de l'extracte d'esta convocatòria en el Butlletí Oficial del Estat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia