sábado, 10 de agosto de 2019

3 places d'Enginyer/a de Camins, Canals i Ports (A1). Bases. Diputació Provincial de València

Anunci de l'Excel·lentíssima Diputació Provincial de València sobre bases de la convocatòria del concurs oposició lliure de tres places d'enginyer/a de Camins, Canals i Ports (convocatòria 26/16).
ANUNCI
Per Decret núm 9366 de data 1 d'agost del 2019, la Presidència d'aquesta Corporació hi ha disposat convocar concurs oposición lliure, mitjançant el procediment d'estabilització d'ocupació temporal, per a la provisió de tres places d'Enginyer/a de Camins, Canals i Ports, de conformitat amb les següents,
BASES
Base primera. Objecte de la convocatòria És objecte de les presents bases la regulació de la convocatòria per a la cobertura com a personal funcionari de carrera, pel procediment de concurs oposició lliure de tres places d'Enginyer/a de Camins, Canals i Ports, vacants en la plantilla d'aquesta corporació provincial i que figuren en l'Oferta d'Ocupació Pública per a 2016, en el marc del procediment d'estabilització d'ocupació temporal de caràcter estructural establit en l'art. 19. u. 9 de la Llei 6/2018, de 3 de juliol, de Pressupostos Generals de l'Estat per a l'exercici, enquadrades en l'escala d'Administració Especial, subescala Tècnica, classe de Tècnics Superiors, Subgrup A1, dotades amb les retribucions legalment establides i corresponents al seu subgrup de classificació segons el que s'estableix en l'article 76 del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic (TRLEBEP).
Base Tercera. Per a prendre part en les proves selectives d'aquesta convocatòria serà necessari:a) Tindre la nacionalitat espanyola o ser nacional d'un altre estat, sempre que es complisca amb els requisits establits en l'article 54 de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, d'Ordenació i Gestió de la Funció Pública Valenciana.
b) Posseir la capacitat funcional per a l'acompliment de les tasques.
c) Tindre complits setze anys i no excedir, en tot cas, de l'edat màxima de jubilació forçosa.
d) No haver sigut separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les Administracions Públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les Comunitats Autònomes, ni trobar-se en situació d'inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per a l'accés al cos o escala de funcionari, o per a exercir funcions similars a les que exercien, en el cas del personal laboral, desl quals haguera sigut separat o inhabilitat. En el cas de ser nacional d'un altre estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver sigut sotmés a sanció disciplinària o equivalent que impedisca, en el seu Estat, en els mateixos termes l'accés a l'ocupació pública.
e) Estar en possessió del títol d'Enginyer de Camins, Canals i Ports, o bé, títol universitari oficial de Grau més títol de Màster Universitari que, d'acord amb els plans d'estudi vigents, habiliten per a exercir la professió regulada d'Enginyer de Camins, Canals i Ports, de conformitat amb el que s'estableix per l'Ordre CIN/309/2009, de 9 de febrer, en relació amb les funcions assignades al lloc de treball o les titulacions equivalents que corresponguen, conforme al sistema vigent de titulacions quan així quede acreditat per l'administració educativa competent, o en condicions d'obtindre'l en la data en què acabe el termini de presentació de sol·licituds. Si fora el cas, l'equivalència haurà de ser aportada pel personal aspirant mitjançant certificació expedida a aquest efecte per l'administració e ducativa competent.
En el cas de titulacions obtingudes a l'estranger s'haurà d'estar en possessió de la credencial que acredite la seua homologació o convalidació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia