viernes, 30 de agosto de 2019

4 places d'Agent de la Policia Local (C1). Bases. Ajuntament de Xirivella

Resultado de imagen de comarca xirivellaEdicte de l'Ajuntament de Xirivella sobre bases de la convocatòria per a proveir en propietat cinc places d'agent de la Policia Local, quatre places mitjançant el procediment d'oposició en torn lliure, i una per mobilitat, incloses en l'OPO del 2018 i 2019.
EDICTE
Mitjançant el present edicte es fan públiques les bases de la convocatòria per a proveir en propietat CINC (5) d'agent de la Policia Local, mitjançant el procediment d'oposició, torn lliure, inclosa en l'OEP corresponent en l'exercici 2018 i 2019, aprovades mitjançant Resolució de la Regidoria Delegada de Personal i Seguretat Ciutadana núm. 845/2019, de 6 de maig de 2019, i modificades per Resolució de la Regidoria Delegada de Recursos Humans, Projectes Europeus, Desenvolupament Local i Ocupació, núm. 1717/2019, de 31 de juliol de 2019.
«Bases de la convocatòria per a proveir en propietat CINC (5) places d'agent de la Policia Local, mitjançant el procediment d'oposició, torn lliure, inclosa en l'OEP corresponent a l'exercici 2018 i 2019. 
1.- OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA. L'objecte de la present convocatòria és la provisió en propietat de CINC (5) places d'agents de la Policia Local, 1 per mobilitat i 4 per oposició, torn lliure, i les places que queden vacants, amb anterioritat a la celebració del primer exercici del procés selectiu:
LLOCS NÚM 62 p);z),aa);ac);ae) anomenats agent de proximitat:
Classificació: administració especial. Subescala serveis especials, Policia Local i auxiliar, escala bàsica, grup C subgrup C1.
REQUISITS DEL LLOC:
Titulació requerida: títol de batxiller superior o equivalent, o complides les condicions per a obtindre'l en la data que finalitze el termini de presentació d'instàncies.
Perfil lingüístic: B1-2
Nivell de destinació: 17, destinació d'entrada.
Dificultat tècnica: Nivell dificultat tècnica 6.
CONDICIONS SINGULARS:
DISPONIBILITAT: 5%
Perillositat: alta i freqüent
Penúria: Alta i freqüent
Festivitat: 5%
nocturnitat: 10%
TREBALL PER TORNS: 16h
Responsabilitat sobre despeses: >300<3000 br="">En el supòsit que s'incloguen places vacants que sumades a les ací convocades superen el número de 5 i fins a 10, s'incrementaran, d'acord amb el barem establit en els annexos del Decret 88/2001, de 24 d'abril, del Govern Valencià, i sempre que existisquen sol·licituds suficients de funcionaris pel torn de mobilitat, 1 plaça més per aquest torn, incrementant la resta en el torn lliure. En el supòsit que no existisquen més sol·licituds de funcionaris de carrera per aquest torn, per a adjudicar les places per torn de mobilitat incrementaran les places de torn lliure. Així mateix i d'acord amb el que es disposa en la Llei 17 esmentada amb anterioritat, es reserva el 30% de les places oferides a les dones fins a aconseguir el 40% de la plantilla del cos de policia local d'aquest ajuntament. Del tal forma que d'acord amb la convocatòria quedara reservada una plaça en el torn de mobilitat i una plaça en el torn lliure per a les dones. En el supòsit que s'amplien per la incorporació de places vacants, el tribunal ajustarà, d'acord amb el total de places oferides, el 30% de reserva al col·lectiu de dones.
A l'efecte de poder acreditar els requisits establits en aquestes bases, els certificats que es presenten hauran de ser expedits pels organismes establits en les Bases Generals de l'Ajuntament de Xirivella publicades en la pàgina WEB.  https://www.xirivella.es
En el supòsit que no es puga acreditar el requisit del perfil lingüístic, les persones aspirants hauran de realitzar l'exercici establit en aquest procés selectiu (Fase prèvia), el qual serà obligatori i eliminatori, i hauran d'obtindre la qualificació d'apte perquè aquest requisit quede acreditat. Aquest exercici serà previ a les proves selectives.
La presentació de la documentació haurà de realitzar-se d'acord amb el que s'estableixen aquestes bases, amb anterioritat al nomenament com a personal funcionari en pràctiques.
...
2.- REQUISITS DE LES PERSONES ASPIRANTS A TORN LLIURE: Per a ser admeses a la realització d'aquest procés selectiu, les persones aspirants hauran de reunir els requisits següents en la data en què finalitze el termini de presentació d'instàncies:
- Tindre la nacionalitat espanyola.
- Estar en possessió del títol de batxiller superior o equivalent. o complides les condicions per a obtindre'l en la data en què finalitze el termini de presentació d'instàncies; l'equivalència haurà de ser reconeguda com a tal per l'administració competent en cada cas en concret, i degudament acreditada en tal sentit per l'aspirant i, si escau, el certificat del requisit del perfil lingüístic.
- No patir cap malaltia o defecte físic que impedisca l'acompliment de les funcions, d'acord amb els quadres d'exclusions mèdiques que s'establisquen, d'acord amb el que disposa l'ordre de 23 de novembre de 2005, de la Conselleria de Justícia, Interior i Administracions Públiques, per la qual s'estableixen els criteris mínims per la selecció dels policies locals de la Comunitat Valenciana en les proves físiques, psicotècniques i de reconeixement mèdic.
- Els aspirants hauran de tindre una alçada mínima de 1,65 metres els homes i 1,60 metres les dones.
Aquests requisits s'acreditaran amb el reconeixement mèdic realitzat per l'Ajuntament en la fase prèvia.
- Tindre almenys díhuit anys d'edat i no excedir, si escau, de l'edat màxima de jubilació forçosa.
- Estar en possessió dels permisos que habiliten per a la conducció de vehicles de les classes B i A que permeten la conducció de motocicletes amb unes característiques de potència que no sobrepassen els 25kw o una relació potencia/pes no superior a 0,16 kw/kg.
- No tindre una inhabilitació per sentència ferma per a l'exercici de la funció pública, ni de separació del servei de cap administració pública mitjançant expedient disciplinari.
- Mancar d'antecedents penals.
- Comprometre's, mitjançant declaració jurada, a portar armes de foc i, si cal, a utilitzar-les.
3.- PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES: 3.1 Les instàncies per a prendre part en la present convocatòria es dirigiran al Sr. alcalde president d'aquest ajuntament, haurà d'utilitzar-se la instància model que facilitara l'Oficina d'Informació Municipal. Les instàncies es presentaran en el Registre General o en la forma que determina l'article 16 de la Llei 39/2015, de l'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, durant el termini de 20 dies hàbils, a partir del següent de la publicació de l'extracte d'aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de l'Estat.   https://xirivella.sede.gva.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia