martes, 26 de junio de 2018

1 Auxiliar Administratiu/iva (C2). Bases. Ajuntament Els Poblets.

Resultado de imagen de els poblets marina alta mapaAjuntament Els Poblets. CONVOCATÒRIA PROCÉS SELECTIU PER A LA COBERTURA EN PROPIETAT D´UNA PLAÇA D´AUXLIAR-ADMINISTRATIU PER OPOSICIÓ LLIURE
Per acord de la Junta de Govern Local de data 12 de juny de 2018 , es van aprovar les bases i la convocatòria per a cobrir la següent  plaça inclosa en l’Oferta d’Ocupació Pública 2018: Funcionaris de Carrera: 
GRUP : C
SUBGRUP : C2
CLASSIFICACIÓ Escala d’Administració General
N.º VACANTS : 1
DENOM. :   Auxiliar Administratiu
COBERTURA       Oposició lliure  
S'adjunten les bases reguladores que regiran la convocatòria: 
“BASES ESPECÍFIQUES PER A LA PROVISIÓ EN PROPIETAT D’UNA PLAÇA D’AUXILIAR-ADMINISTRATIU D’ADMINISTRACIÓ GENERAL PER OPOSICIÓ LLIURE  
La convocatòria que regula aquestes bases està subjecta també a allò que determinen les bases generals aprovades per la Conselleria d’Administració Pública, publicades en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana nº 5.155 de 15 de desembre de 2005 i ratificades per la Junta de Govern Local d’aquest Ajuntament, així com en la legislació vigent en aquesta matèria. En tot allò no previst en aquestes bases s’estarà a allò disposat en el RD Legislatiu 5/2015, que aprova el Text Refòs de la Llei de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic; la Llei 30/1984 de 2 d’agost;  la Llei 10/2010 de 9 de juliol d’Ordenació i Gestió de la Funció Pública Valenciana; el Decret 3/2017 de 13 de gener, que aprova el Reglament de selecció, provisió de llocs de treball i mobilitat del personal de la funció pública valenciana, i la resta de les disposicions d’aplicació.
PRIMER. Objecte de la Convocatòria És objecte de les presents bases la provisió en propietat, mitjançant el sistema d’oposició lliure , d’una plaça vacant pertanyent a l’Escala d’Administració General, Subescala Auxiliar , denominació Auxiliar-Administrativa , grup C2, de l’Ajuntament dels Poblets.  La plaça està inclosa en l’oferta pública d’ocupació corresponent a l’exercici de l’any 2.018, aprovada per acord de la Junta de Govern Local de data 23 de gener i modificada per acord de la Junta de Govern de data 5 d’abril de 2018, i publicada en el Butlletí Oficial de la Província de Alacant núm. 72, de data 17 d’abril de 2018 , en la seu electrònica i en el tauler d’anuncis de l’Ajuntament. 
SEGON. Condicions d’admissió dels aspirants Per a ser admesos a la realització de les proves selectives , els aspirants deuran reunir els següents requisits en la data en què finalitze el termini de presentació d’instàncies : 
a) Tindre la nacionalitat española, o estar incurs en algú dels supòsits contemplats en l’article 57 del RD Legislatiu 5/2015 de 30 d’octubre, que aprova el Text Refòs de la Llei de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic. 
b) Haver complit els setze anys i no excedir l’edat máxima de jubilació forçosa. 
c) No haver sigut separat del servei de qualsevol de les administracions públiques, en virtut d’expedient disciplinari, ni trobar-se inhabilitat per a l’exercici de la funció pública. 
d) Estar en posessió del títol de Graduat Escolar, Graduat en educació secundària, Formació Professional de primer grau o equivalent, o en condicions d’obtindre’l en la data en què finalitze el termini de presentació d’instències. En el seu cas, l’equivalència deurà ser aportada per l’aspirant mitjançant  certificació expedida a l’efecte per l’administració competent 
e) Posseir la capacitat funcional per al desenvolupament de le tasques del lloc de treball.
Tots els requisits establits hauran de ser reunits pels aspirants el dia en què finalitze el termini per a la presentació d’instàncies de la corresponent convocatòria i mantidre’s durant tot el procés selectiu, fins la pressa de possessió. 
D’acord amb l’article 53.2 de la Llei 10/2010 de 9 de juliol, d’Ordenació i Gestió de la Funció Pública Valenciana , l’aspirant que supere les proves i siga proposat per l’Òrgan Tècnic de Selecció per al seu nomenament com a funcionari de carrera, acreditarà els seus coneixements de valencià mitjançant la presentació dels certificat emesos per la Junta Qualificadora de Conseixements de Valencià o el seu equivalent amb el certificat de nivell de l’Escola Oficial d’Idiomes , corresponent al nivell mitjà de valencià.  
TERCER. Forma i termini de presentació d’instàncies 3.1.- Les sol·licituds, requerint prendre part en les corresponents proves d’accés en què els aspirants declaran baix la seua responsabilitat que reunixen les condicions exigides en les presents bases per a la plaça que s’opte, es dirigiran a AlcaldePresident de l’Ajuntament de Els Poblets, conforme al model oficial de sol·licitud (Annex I) i es presentaran en el Registre d’entrada d’aquest Ajuntament (presencial o electrònic en la seu electrònica www.elspoblets.sedelectronica.es)  o bé en qualsevol de les formes previstes en l’article 16 de la Llei 39/2015 d’1 d’octubre , del Procediment Administratiu Comú. 
El termini de presentació d’instàncies será de 20 dies hàbils comptadors des del dia següent al de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de l’Estat
3.2.- Les bases íntegres es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província de Alacant ,  en el tauler d’anuncis de l’Ajuntament i en la seua seu electrònica. 
3.3.- La sol·licitud haurà d’anar acompanyada del justificant d’haver fet efectiva la Taxa per drets d’exàmen vigent .

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia