viernes, 15 de junio de 2018

1 plaça de Secretària-Intervenció de classe tercera, de l'Ajuntament d'Otos (Vall d'Albaida-València)

Anunci de l'Ajuntament d'Otos sobre procediment per a la constitució d'una borsa de treball per a la provisió amb caràcter interí del lloc de Secretària-Intervenció de classe tercera.
ANUNCI
Per Resolució d'Alcaldia de data 1 de juny de 2018 es varen aprovar les bases i la convocatòria de procediment per a la formació d'una borsa de treball per a cobrir amb caràcter interí la plaça de secretaria-intervenció de l'Ajuntament d'Otos en cas de vacant.
El termini de presentació de sol·licituds serà de 10 dies hàbils a comptar des del dia següent al de la publicació de l'anunci. {del 16 al 29 de junio de 2018, a.i.}
Les sol·licituds per a participar en aquest procediment selectiu es dirigiran a l'Alcaldia-Presidència de l'Ajuntament d'Otos, i s'han de presentar al Registre General d'Entrada de l'Ajuntament, en horari d'oficines, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.
Les bases que regiran el procediment estan a disposició de les persones interessades a les oficines de l'Ajuntament d'Otos, al carrer Santo Cristo, 12. 46844 Otos i en la pàgina web www.otos.es.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia