miércoles, 26 de octubre de 2011

Borsa de Treball de Lletrats. Ajuntament de Gandia.

Ajuntament de Gandia
Anunci de l'Ajuntament de Gandia sobre constitució de borsa de treball de lletrat.
ANUNCI [BOP-València, Miércoles, 26 de Octubre de 2011 - BOP 254]
Constitució d'una borsa de treball de lletrats de l'Ajuntament de Gandia per a nomenaments temporals com a funcionaris interins.
Les bases per a la constitució de la Borsa de Treball de Lletrats, han segut aprovades per Resolució de l'Alcaldia de 30 de setembre de 2011 i publicades al Tauler d'Anuncis de l'Ajuntament de Gandia i en la pàgina www.gandia.org.
Les sol·licituds es presentaran al Registre d'Entrada de l'Ajuntament de Gandia, o en la forma prevista en l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, en el termini de 10 dies hàbils, comptats des de l'endemà al de la publicació en el Butlletí Oficial de la Província de València del present anunci.{del 27 d'Octubre al 8 de Novembre de 2011, a.i.}
A més de la documentació prevista en les bases sobre acreditació dels mèrits al·legats, a la instància s'ha d'adjuntar resguard acreditatiu d'ingrés dels drets d'examen (25 €). El pagament haurà de fer-se efectiu mitjançant la formalització de model oficial d'autoliquidació que es troba a la pàgina de l'Ajuntament (www.gandia.org) i el seu ingrés en qualsevol de les entitats col·laboradores en la recaptació municipal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia