miércoles, 26 de octubre de 2011

una beca de formació de museografia i museologia per al Museu Arqueològic Municipal d’Alcoi (convocatòria 2012)

AJUNTAMENT D’ALCOI
Assumpte: bases de la convocatòria d’una beca de formació de museografia i museologia per al Museu Arqueològic Municipal d’Alcoi (convocatòria 2012).
BASES DE LA CONVOCATÒRIA
1. OBJECTE.- Les presents bases tenen com a objecte regular la concessió d’una Beca en règim de concurrència competitiva destinada a llicenciats en Història per a formació de Museografia i Museologia durant l’any 2012.
2. CRÈDIT PRESSUPOSTARI.- Per al finançament de les presents bases s’estableix la
quantitat màxima de 8.200 € a càrrec de la partida municipal –03242 45300 48120– del pressupost municipal de 2012. La duració de la Beca serà de 12 mesos. Els Becaris iniciaran la seua activitat de l’1 de gener del 2012 al 31 de desembre del 2012, data en què conclourà la present Beca. A l’import d’esta Beca se li descomptaran, si és el cas, les retribucions que legalment corresponguen.
3. BENEFICIARIS.- Tindran la consideració de beneficiaris els llicenciats en Història.
Per a participar en la present convocatòria de Beca els diversos aspirants hauran de reunir els requisits següents i acreditar-los documentalment:
a) Ser espanyol i residir en territori de la Comunitat Autònoma Valenciana.
b) Haver finalitzat la llicenciatura en Història o Geografia i Història, com a màxim, dins dels tres cursos acadèmics immediatament anteriors al de la convocatòria de la Beca (2008-2009; 2009-2010; 2010-2011).
c) Només podrà ser atorgada la Beca a un aspirant que ja haja obtingut esta Beca, en cas de no haver-hi cap altre aspirant que reunisca els requisits que s’exigeixen.
d) Declaració responsable que en el sol·licitant no concorre cap de les circumstàncies que impedisquen obtenir la condició de beneficiari de subvencions públiques, establides en l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
5. LLOC I TERMINI DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS.- Les sol·licituds seran trameses per mitjà d’instància a l’Ajuntament d’Alcoi (Plaça d’Espanya, 1; 03801 Alcoi – Alacant), tot indicant «Beca de Formació, Museu Arqueològic». Les dites sol·licituds es presentaran a l’Ajuntament d’Alcoi (Registre General, o per qualssevol dels procediments establits en l’article 38 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú). Estes sol·licituds podran arreplegar-se en la mateixa seu municipal.
1) El termini de presentació de sol·licituds serà de 15 dies hàbils comptats a partir de l’endemà al de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província [butlletí oficial de la província - alacant, 25 octubre 2011 - n.º 205]. Si l’últim dia fóra inhàbil, s’entendrà que el termini expira el primer dia hàbil següent.{del 26 d'Octubre al 14 de Novembre de 2011, a.i.} També s’efectuarà la publicació de les presents bases en el tauler d’anuncis d’este Ajuntament i en la pàgina web de l’Ajuntament d’Alcoi (www.ajualcoi.org).

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia