lunes, 23 de enero de 2017

6 Beques de col·laboració per a la Delegació d’Assessorament Municipal, Assistència, Defensa en Judici i Plans d’Ocupació. Excel·lentíssima Diputació Provincial de València

Excel·lentíssima Diputació Provincial de València Assessorament Municipal
Anuncio de la Excelentísima Diputación Provincial de Valencia sobre aprobación de las bases y la convocatoria de las becas de colaboración para la Delegación de Asesoramiento Municipal, Asistencia, Defensa en Juicio y Planes de Empleo.
ANUNCI
Aprovades per la Junta de Govern de la Diputació de València, celebrada el 29 de desembre del 2016 la convocatòria i bases de les beques de col·laboració per a la Delegació d’Assessorament Municipal, Assistència, Defensa en Judici i Plans d’Ocupació, dues per a Llicenciats/des en Arquitectura, o Grau en Arquitectura, o Grau en Fonaments de l’Arquitectura, dues per a Llicenciat/da o Grau en Dret, una per a Enginyer/a Tècnic/a d’Informàtica de Sistemes, o Enginyer/a Tècnic/a en Informàtica de Gestió, o Grau en Enginyeria Informàtica, i una per Llicenciat/da o Grau en Ciències del Treball, en conseqüència s’obri el termini de presentació de sol·licituds que serà de 20 dies naturals, comptats a partir de l’endemà al de la publicació d’aquestes bases en el Butlletí Oficial de la província de València,{del 24 de gener al 13* de febrer de 2017, a.i.} tal com preveu l’article 4t de la convocatòria que es transcriuen a continuació:
BASES DE LA CONVOCATÒRIA
Exposició de motius Dins de les competències que té atribuïdes la Diputació de València en la Llei 8/2010, de 23 de juny, de la Generalitat, de Règim Local de la Comunitat Valenciana, es troben les d’assistència i cooperació jurídica, econòmica i tècnica als Municipis, que es duen a terme a través dels serveis que presta d’assessorament i assistència a municipis de la província. Algunes de les tasques pròpies d’aquesta assistència i cooperació són les que consistixen a contribuir a la formació pràctica de personal perquè adquirisca la capacitat adequada per a servir als ents locals de la província i les de facilitar estudis i investigacions que contribuïsquen a la millora de l’àmbit local. En aquest sentit, es considera com un mitjà adequat d’aconseguir aquests objectius concrets realitzar una oferta de beques dirigides al col·lectiu de llicenciats que necessiten una formació de tipus pràctic per a incorporar-se al món laboral. Considerant la necessitat articular l’objecte, adjudicació i règim d’aquestes beques de pràctiques, estudi i col·laboració, es proposa arbitrar la seua regulació de la manera següent:
Article 1r.- Objecte. És objecte de les presents bases és adjudicar, prèvia selecció, a les persones que reunixen els requisits que s’establixen en la mateixa, les beques de pràctiques, estudi i col·laboració que per la Delegació d’Assessorament Municipal, Assistència, Defensa en Judici i de Plans d´Ocupació de la Diputació de València s’oferixen per al seu desenrotllament en els serveis d’Assessorament Municipal, Assistència i Defensa en Judici.
Article 2n.- Sistema d’adjudicació. Les beques objecte d’aquestes bases s’adjudicarán per convocatòria pública i valoració de mèrits i coneixements, sense perjuí que el Tribunal, si ho considera oportú puga celebrar una entrevista amb els aspirants, amb la finalitat de completar i millorar la seua avaluació.
Article 3r.- Requisits dels peticionaris.
a) Estar en possessió del títol requerit per a cada especialitat de beca.
b) Posseir la nacionalitat espanyola, o la d’un Estat part en l’Acord sobre l’Espai Econòmic Europeu.
c) Ser major d’edat.
d) No ser major de 30 anys quan acabe el termini de presentació d’instàncies.
e) No haver sigut separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les Administracions Públiques ni trobar-se inhabilitat amb caràcter ferm per a l’exercici de funcions públiques.
f) No estar incurs en alguna de les prohibicions assenyalades en l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
Article 4t.- Presentació de sol-licituds i documentació Les peticions es dirigiran al Sr. President de la Diputació Provincial de València (Delegació d’Assessorament Municipal), Plaça de Manises, 4 (46003-València), en elles que es farà constar que complixen els requisits establits en l’article 3r, acompanyant els documents acreditatius de tots i cada un dels mèrits al·legats, mitjançant còpia degudament confrontada en el Registre d’Entrada d’aquesta corporació, hauran d’adjuntar:
• Fotocòpia del NIF/NIE/Passaport
• Declaració responsabl d’estar al corrent en el compliment de les obligacions tributaries o amb la Seguretat Social, imposades per les disposicions vigens, de no estar gaudint d’una altra beca o ajuda, ni desenrotllant cap activitat regular durant el periode de gaudi de la beca, de no patir cap malaltia o discapacitat que impedisca el compliment de les obligacions inherents a la concessió i el normal desenrotllament de les practiques pofessionals, de no trovar-se incurs en cap de les prohibicions assenyalades en l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de noviembre, General de Subvencions.
• Fotocòpia del titol acadèmic corresponent i la documentació acreditativa corresponent o, si no la té, el resguard d’haver efectuat el depòsit de les taxes acadèmiques.
• Fotocòpia de l’expedient acadèmic en que haurà de constar la nota mitjana ponderada en base 10.
• Fotocòpia del document acreditatiu de coneiximents de valencià emés per la Junta Qualificadora de Coneiximents de Valencià o per organismo degudament acreditat.
• Fotocòpia de la documentación acreditativa de la formació complementaria en la qual conste la duració en hores.
• Declaració jurada en la que la persona interessada es compromet a renunciar, si fóra seleccionat, a qualsevol tipus d’activitat remunerada durant la vigència de la beca. Amb este fi es podran establir models normalitzats de sol·licitud.
El termini de presentació de les instàncies serà de 20 dies naturals, comptats a partir del següent al de la publicació de la convocatòria de beques en el Butlletí Oficial de la Província. {del 24 de gener al 13* de febrer de 2017, a.i.}
Els participants que sol·liciten diverses beques inclosos en aquesta convocatòria han de presentar una única instància, indicant en la mateixa l’orde de preferència. Si un participant aspirara a diverses beques d’aquesta convocatòria i la seua puntuació li permetera accedir a diverses d’elles, se li adjudicarà la beca que aparega en primer lloc en la instància.
...
Article 10é.- Beca a adjudicar, quantia i justificació. S’oferixen les beques següents:
2 de Llicenciats/das en Arquitectura, o Grau en Arquitectura, o Grau en Fundaments de l’Arquitectura.
2 de Llicenciat/da o Grau en Dret .
1 de Llicenciat/da o Grau en Ciències del Treball.
1 de D’Enginyer/a Tècnic/a d’Informàtica de Sistemes, o Enginyer/a Tècnic/a en Informàtica de Gestió, o Grau en Enginyeria Informàtica.
La dotació de la beca serà de 750 euros mensuals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia