martes, 17 de enero de 2017

selecció de director o directora de les Escoles Superiors i Escoles Professionals de l'Organisme Autònom Institut del Teatre

Per decret de la Presidència de l'Organisme Autònom “Institut del Teatre”, de data 4 de gener de 2017 (núm. ref. 1/2017), s'aprova la convocatòria dels processos per a la selecció de director o directora de les Escoles Superiors i Escoles Professionals de l'Organisme Autònom Institut del Teatre, que es detallen a continuació:

- Escola Superior d'Art Dramàtic (ESAD).
- Conservatori Superior de Dansa (CSD).
- Escola d'Ensenyament Secundari i Artístic / Conservatori Professional de Dansa (EESA/CPD).
- Escola Superior de Tècniques de les Arts de l'Espectacle (ESTAE).

Les bases íntegres d'aquesta convocatòria han estat publicades al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, de data 30 de desembre de 2016, i estan exposades al tauler d'anuncis de l'Organisme Autònom “Institut del Teatre” (Plaça Margarida Xirgu, s/n, 08004 Barcelona), i es poden consultar a la següent adreça d'internet: www.institutdelteatre.cat.
El termini de presentació de sol·licituds és de deu dies naturals, comptadors a partir del dia següent a la publicació de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).
Les sol·licituds s'han de presentar al Registre General de l'Institut del Teatre (Margarida Xirgu, s/{del 18 al 27 de gener de 2017, a.i.}, 08004 Barcelona), de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.
Els successius anuncis referits a la convocatòria es publicaran al tauler d'anuncis de l'Institut del Teatre i al web.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia