martes, 10 de enero de 2017

borsa de treball d'Administratiu/iva (C1). Ajuntament de la Granadella (Lleida)

“BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA CREACIÓ DE LA BORSA DE TREBALL D'ADMINISTRATIU/VA DE L'AJUNTAMENT DE LA GRANADELLA
PRIMERA. Objecte de la Convocatòria
Aquestes Bases tenen per objecte, de conformitat amb l'article 94 del Reglament del personal al servei de les entitats locals i l'article 21.Dos de la Llei 36/2014, de 26 de desembre, de pressupostos generals de l'Estat regular el procés de selecció de les persones que integrin la borsa de treball, les quals seran cridades per a atendre contractacions temporals d'empleats/des administratius/ves de l'Ajuntament de la Granadella, per a la cobertura de la jornada de treball reduïda en el cas de jubilacions parcials, per a l'execució de programes de caràcter temporal, per excés o acumulació de tasques, en funció de les necessitats urgents i inajornables que es puguin produir, o altres situacions que es puguin derivar.
SEGONA. Modalitat del Contracte
La modalitat del contracte de treball que es formalitzarà amb els seleccionat/des serà en règim laboral temporal, i en règim de dedicació a temps complet, fins a la reincorporació del treballador/a substituït/da o fins que es no es cobreixi la plaça de manera definitiva, regulada pel Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'estatut dels treballadors. La contractació tindrà caràcter temporal, durant el termini que sigui requerit en cada cas, i d'acord amb la normativa vigent en el moment en què es faci efectiva la contractació.
Les característiques del lloc de treball són les següents:
Nom: Administratiu/va
CLASSE: Laboral temporal per cobrir necessitats inajornables
PROVISIÓ: Concurs-Oposició
GRUP: C1
JORNADA: Segons necessitats
...
QUARTA. Condicions d'Admissió d'Aspirants
Per a poder participar en el procés selectiu serà necessari que els aspirants reuneixi, el dia de la finalització del termini de presentació de sol·licituds, els següents requisits:
a) Ser ciutadà de la Unió Europea o dels Estats en els quals, en virtut dels tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per l'Estat espanyol, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors, en els termes en què aquesta es troba definida en el Tractat Constitutiu de la Unió Europea.
Les previsions del paràgraf anterior seran d'aplicació, qualsevol que sigui la seva nacionalitat, al cònjuge dels espanyols i dels nacionals d'altres Estats membres de la Unió Europea, sempre que no estiguin separats de dret i als seus descendents i als del seu cònjuge, sempre que no estiguin separats de dret, siguin menors de vint-i-un anys o majors d'aquesta edat dependents.
Els estrangers amb residència legal a Espanya podran accedir a les Administracions Públiques, com a personal laboral, en igualtat de condicions que els espanyols.
b) Posseir la capacitat funcional per al desenvolupament de les tasques.
c) Tenir complerts els setze anys i no excedir, si s'escau, de l'edat màxima de jubilació forçosa. Només per llei podrà establir-se una altra edat màxima, diferent de l'edat de jubilació forçosa, per a l'accés a l'ocupació pública.
d) Declaració jurada on consti no haver estat inhabilitat per sentència ferma per a l'exercici de les funcions públiques ni haver estat separat, mitjançant resolució disciplinària ferma, del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a feines o càrrecs públics per resolució judicial, per a l'accés al cos o escala de funcionari, o per a exercir funcions similars a les que desenvolupen en el cas del personal laboral, del que hagués estat separat o inhabilitat. En el cas de ser nacional d'un altre Estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent, ni haver estat sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu Estat, en els mateixos termes, l'accés a l'ocupació pública.
e) Estar en possessió del Títol de batxillerat, FP de segon grau o cicle formatiu de grau superior o equivalent, o en condicions d'obtenir-lo, en la data en què finalitzi el termini de presentació d'instàncies. En cas de titulacions obtingudes a l'estranger hauran d'estar acompanyades de l'ordre ministerial corresponent de reconeixement del títol expedit de conformitat amb la normativa reguladora de la homologació i consolidació dels títols i estudis a estrangers d'educació no universitària.
CINQUENA. Forma i Termini de Presentació de Sol·licituds
Les sol·licituds, demanant prendre part en les corresponents proves d'aquest procés selectiu, en les quals els aspirants faran constar que reuneixen les condicions exigides en les presents Bases per a la plaça que s'opti, es dirigiran al Sr. Alcalde-President de l'Ajuntament de la Granadella, i es presentaran en el Registre d'Entrada d'aquest Ajuntament, o bé mitjançant el procediment que regula l'article 16.4 de la Llei 39/2015, en el termini de vint dies naturals a comptar des del dia següent al de l'última publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província de Lleida o en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.{de l' 11 al 30 de gener de 2017, a.i.} El còmput dels dies es farà a partir de l'endemà de la darrera publicació de l'anunci.
En el cas que l'últim dia fos dissabte, diumenge o festiu, aquest es desplaçarà al següent dia hábil.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia