miércoles, 18 de enero de 2017

Borsa de treball de peó de la brigada municipal. Ajuntament de Castellterçol (Barcelona)

Per Decret de l'Alcaldia de data 11 de gener del 2017 s'han aprovat les Bases de la convocatòria del procés de selecció per la formació d'una Borsa de treball de persones candidates a cobrir, en règim de contractació laboral temporal, els llocs de treball de peó de la brigada municipal vacants i substitucions a la plantilla de l'Ajuntament de Castellterçol. Igualment s'ha aprovat la convocatòria del procés de selecció.
Les sol·licituds de participació s'hauran de dirigir a l'Ajuntament de Castellterçol (Pl. Vella 3) en el termini de vint dies hàbils a partir del dia següent a la publicació de l'anunci de la convocatòria al DOGC. {del 19 de gener al 15 de febrer de 2017, a.i.}.
--------------------
“BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA FORMACIÓ D'UNA BORSA DE TREBALL DE PERSONES CANDIDATES A COBRIR TEMPORALMENT LLOCS DE TREBALL VACANTS I SUBSTITUCIONS DE LA BRIGADA MUNICIPAL
1. Objecte de la convocatòria de la borsa de treball.
La borsa de treball té com objecte disposar de persones candidates per a cobrir, en règim de contractació laboral temporal, els llocs de treball vacants i substitucions necessaris per a la prestació dels serveis de la brigada municipal, en tant no es produeixi la seva cobertura pels procediments de provisió i selecció definitius establerts, o la reincorporació dels seus titulars.
2. Requisits per formar part de la borsa de treball.
Per tal de formar part de la borsa de treball, les persones interessades han de reunir els requisits següents:
BORSA DE PEONS DE LA BRIGADA MUNICIPAL
a) Tenir setze anys complerts i no excedir els seixanta-cinc anys d'edat.
b) Tenir la nacionalitat espanyola o la d'un dels altres estats membres de la Unió Europea o dels estats als quals, en virtut dels tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors. Les persones estrangeres residents a Espanya podran ser nomenades en els termes que preveuen les disposicions legals vigents.
c) Posseir la capacitat física i psíquica necessària per al desenvolupament de les funcions pròpies de la categoria professional. Les persones que tenen reconeguda una discapacitat igual o superior al 33% hauran presentar un dictamen de l'equip multiprofessional de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials (ICASS) que acrediti la compatibilitat per a l'exercici de les tasques i funcions del lloc a cobrir i determini, si escau, les adaptacions que el candidat necessiti en el lloc de treball.
d) No estar inhabilitat per a l'exercici de les funcions públiques ni estar separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol administració pública i, en el cas de no tenir la nacionalitat espanyola, no estar sotmès a cap sanció disciplinària o condemna penal que impossibiliti l'accés a la funció pública en l'estat d'origen.
e) Complir els següents requisits específics:
- Titulació / qualificació: Estar en possessió del títol de certificat d'estudis primaris o equivalent. Si es tracta d'un títol obtingut a l'estranger, cal disposar de l'homologació corresponent del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport.
- Certificat de nivell elemental de català A2 o equivalent.
- Posseir el permís de conduir vehicles de la classe B.
3. Coneixement de la llengua catalana.
Les persones participants hauran d'acreditar, prèviament al seu nomenament, estar en possessió del nivell de coneixement de llengua catalana necessari per al desenvolupament de les funcions de la categoria professional del lloc de treball.
4. Coneixement de la llengua castellana.
Les persones participants que no tinguin la nacionalitat espanyola han d'acreditar el coneixement de la llengua castellana, tant en l'expressió oral com en l'escrita, en el grau adequat a l'exercici de les funcions pròpies de la categoria professionals a la qual s'opta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia