martes, 16 de julio de 2019

1 plaça de Delineant vacant a la plantilla de personal fix del Consell Comarcal del Baix Empordà. (Girona)

Per decret de presidència número 2019-0409 del dia 5 de juny de 2019, es van aprovar les bases reguladores del procés selectiu mitjançant concurs-oposició d'una plaça de Delineant, vacant a la plantilla de personal laboral fix.
Les bases amb les condicions que regeixen aquesta convocatòria, van aparèixer publicades íntegrament en el Butlletí Oficial de la Província de Girona en data 3 de juliol de 2019.
El termini per a la presentació d'instàncies començarà l'endemà d'aquesta publicació en aquest diari i durant el termini de vint dies naturals . {del 17 de juliol al 5 d'agost de 2019, a.i.} 
La resta d'anuncis i notificacions d'aquesta convocatòria i el seu procés, es faran al tauler d'edictes de la corporació i a la pàgina web del Consell Comarcal: www.baixemporda.cat, en els termes previstos a l'article 45.1,b) de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia