martes, 23 de julio de 2019

8 places d'Agent de la Policia Local (C1). Bases. Ajuntament de Xàtiva (La Costera-València)

Anunci de l'Ajuntament de Xàtiva sobre bases específiques de les proves selectives que regeixen la convocatòria per a la cobertura en propietat de deu places d'agent de la Policia Local incloses en el subgrup C1 de titulació, vacants en la plantilla de personal funcionari, de les quals vuit són pel torn lliure, mitjançant el sistema d'oposició lliure, i dues, pel torn de mobilitat, mitjançant concurs.
ANUNCI
Aquests bases per a la cobertura de deu places vacants de la plantilla de personal de l'Ajuntament de Xàtiva han sigut aprovades mitjançant Resolució d'alcaldia 2019-0929 en data 16 de juliol de 2019:
1. OBJECTE
És objecte de les presents bases la cobertura en propietat de 10 places vacants i dotades pressupostàriament d'Agent de la Policia Local, Subgrup C1 de titulació de l'article 76 del Text Refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, aprovat per Reial decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, 9 d'elles provinents de l'oferta pública d'ocupació ordinària corresponent als exercicis 2017 i 2019, i l'altra 1 corresponent a les places addicionals derivades de les jubilacions ja produïdes en l'any 2019, en aplicació del Reial decret 1449/2018, de 14 de desembre, que també consten en l'oferta de 2019.
D'aquestes 10 places, es cobriran 8 d'elles pel torn lliure, mitjançant el sistema d'oposició lliure, i 2 pel torn de mobilitat, mitjançant concurs, d'acord amb el que es disposa en la Llei 17/2017, de 13 de desembre, de coordinació de policies locals de la Comunitat Valenciana i en el Decret 88/2001, de 24 d'abril, del Govern Valencià, pel qual s'estableixen les bases i criteris generals uniformes per a la selecció, promoció i mobilitat de totes les escales i categories de les policies locals i auxiliars de Policia Local de la Comunitat Valenciana, en tot allò que resulte vigent, d'acord amb la Disposició Derogatòria Única, punt 1, de la Llei 17/2017.
De conformitat amb la Disposició Transitòria Setena de la Llei 17/2017, de 13 de desembre i el Pla d'Igualtat de l'Ajuntament de Xàtiva, i atés que la present convocatòria es declara infrarrepresentada a favor del sexe femení, es reserva el 30% de places per a dones, és a dir, 2 places per al torn lliure i 1 plaça per al torn de mobilitat.
A més, aquestes 10 places s'ampliaran amb les places addicionals derivades de les jubilacions que continuen produint-se en l'any 2019 en aplicació del Reial decret 1449/2018, de 14 de desembre, pel qual s'estableix el coeficient reductor de l'edat de jubilació en favor dels policies locals al servei de les entitats que integren l'Administració local, en relació amb la Disposició addicional centena seixantena cinquena de la Llei 6/2018, de Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2018, reservant del nombre addicional de places el corresponent al torn de mobilitat i a la reserva del 30% per a dones.
Les places que en el torn de mobilitat quedaren desertes, incrementaran les vacants a cobrir pel torn lliure, incrementant, si escau la reserva per a dones del torn lliure en la mesura en què no s'hi hagués aconseguit el contingent previst per a aquestes en el torn de mobilitat.
La provisió d'aquestes places s'efectuarà, en primera instància, pel torn de mobilitat, finalitzat aquest procediment s'iniciarà el torn lliure, de forma que les places que no van ser cobertes pel torn de mobilitat incrementaran les del torn lliure.
El nombre de places convocades en torn lliure i mobilitat podrà augmentar-se amb les vacants que es produïsquen fins a la celebració del procés selectiu, prèvia ampliació de la corresponent Oferta d'Ocupació Pública.
Les caràcterístiques d'aquestes places són les següents:
Grup: C1; Classificació: Escala d'Administració Especial; Subescala: Serveis Especials; Classe: Policia Local, Escala Bàsica; Nombre de vacants: Deu Denominació: Agent
2.- REQUISITS DE LES PERSONES ASPIRANTS
Per a ser admès/a al present procés selectiu el personal aspirant haurà de reunir els següents requisits, referits al dia en què finalitze el termini de presentació sol.licituds:
Per al torn lliure:
a)
Tenir la nacionalitat espanyola.
b) Estar en possessió del títol de Batxiller o tècnic o equivalent o complides les condicions d'obtenir-ho en la data que finalitze el termini de presentació d'instàncies.
En tot cas l'equivalència haurà de ser aportada per l'aspirant mitjançant la certificació
expedida a aquest efecte per l'Administració competent en cada cas.
En el cas de titulacions obtingudes en l'estranger, haurà d'estar-se en possessió de
la credencial que acredite la seua homologació.
c) No patir malaltia o defecte físic algun que impedeixca l'acompliment de les funcions, d'acord amb els quadres d'exclusions mèdiques que s'establixquen en l'Ordre de 23 de novembre de 2005, de la Conselleria de Justícia, Interior i Administracions Públiques, per la qual s'estableixen els criteris mínims per a la selecció dels policies locals de la Comunitat Valenciana en les proves físiques, psicotècniques i de reconeixement mèdic, i tenir una alçada mínima de 1,65 metres els homes i 1,60 metres les dones.
d) Tenir complits divuit anys, i no excedir, si escau, l'edat màxima de jubilació forçosa.
e) No tenir antecedents penals.
f) No tenir una inhabilitació per sentència ferma per a l'exercici de la funció pública, ni de separació del servei de cap administració pública mitjançant expedient disciplinari..
g) Estar en possessió dels permisos que habiliten per a la conducció de vehicles de les classes B i A que permeta la conducció de motocicletes amb unes característiques de potència que no sobrepassen els 25 Kw o una relació potència/pes no superior a 0,16 Kw/Kg.
h) Comprometre's mitjançant declaració jurada a portar armes de foc i, si cal, a utilitzar-es.
i) Estar en possessió del certificat acreditatiu o equivalent del nivell elemental de Valencià (nivell B1) expedit o homologat per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, o tenir complides les condicions per a obtenir-lo en la data que finalitze el termini de presentació d'instàncies.
En tot cas l'homologació haurà de ser aportada per l'aspirant mitjançant la resolució o certificació expedida a aquest efecte per l'Administració competent en cada cas.
Este requisit s'exigeix d'acord amb el que s'establix en la Relació de Llocs de Treball de l'Ajuntament de Xàtiva, aprovada pel ple de la corporació el 3 d'octubre de 2008, i actualment vigent.
Els i les sol·licitants hauran de reunir les condicions i requisits exigits en la convocatòria en la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds i així ho faran constar en les mateixes, responsabilitzant-se de la seua veracitat. 
...
3. FORMA I TERMINI DE PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES
Les sol·licituds requerint prendre part en aquest concurs-oposició en les quals el personal aspirant farà constar que reuneix les condicions exigides en les presents bases per a la plaça que s'opte, referit sempre a la data d'expiració del termini de presentació de sol.licituds, es dirigiran al Sr. Alcalde President de l'Ajuntament de Xàtiva, havent de presentar-se en el termini de vint dies hàbils comptats a partir del següent de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.  www.xativa.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia