domingo, 14 de julio de 2019

1 plaça de professor/a d'escola pública d'adults (A2), especialitat valencià i amb funcions de secretaria EPA, mitjançant concurs-oposició. Bases. Ajuntament de Villanueva de Castellón (Ribera Alta-València)

Resultado de imagen de villanueva de castellon comarcaAnunci de l'Ajuntament de Villanueva de Castellón sobre convocatòria per a la provisió en propietat, en qualitat de laboral fixe, d'una plaça de professor/a d'escola pública d'adults, especialitat valencià i amb funcions de secretaria EPA, mitjançant concurs-oposició.
ANUNCI
Posem en coneixement que l'Ajuntament de Villanueva de Castellón té la necessitat de proveir en propietat, en qualitat de laboral fixe, una plaça de Professor/a Escola Pública d'Adults, especialitat Valencià i amb funcions de Secretaria EPA, mitjançant concurs-oposició, inclosa en l'Oferta d'Ocupació Pública de 2019 (publicada al BOPV núm. 70, de data 10 d'abril de 2019), amb les característiques següents: Grup: A; Subgrup: A2; C.D: 22; Escala: Administració Especial; Subescala: Serveis Especials; Àrea: Serveis educatius. Denominació: Professor/a de Valencià/Secretaria.
Les bases de la convocatòria han sigut aprovades per Resolució d'Alcaldia 2019-1235, de data 28 de juny de 2019, i el seu text íntegre així com el model de sol·licitud està publicat en la web municipal: http://www.villanuevadecastellon.es
El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils a partir del següent al de la publicació del extracte de esta convocatòria en el Butlletí Oficial de l'Estat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia